Over Tango

De slimste keuze als je moet tanken

Tank & Go 
Tango is de oprichter van het marktsegment 'onbemand tanken' in Nederland en heeft sinds de opening van haar eerste onbemande tankstation in 2000 in Nijmegen succesvol gebouwd aan een landelijk netwerk. Omdat Tango tankstations onbemand zijn en daardoor bespaard kan worden op personeelskosten, kan Tango kwaliteitsbrandstof in Nederland aanbieden tegen gunstige prijzen. De naam Tango is een samenvoeging van de woorden 'Tank & Go'.

Tanken met korting
Alle Tango tankstations zijn onbemand en innovatief ingericht. Dankzij de hoge mate van automatisering, de besparing op de operationele kosten en de relatief lage investeringskosten biedt Tango iedereen een lage brandstofprijs. In plaats van spaarzegelacties e.d. zit de korting direct verwerkt in de prijs en die geldt voor iedere automobilist. De korting ten opzichte van de gemiddelde landelijke adviesprijzen van de overige aanbieders met een landelijke dekking is gemiddeld 10 cent per liter. Het kortingsniveau kan enigszins afwijken per regio. Dit is afhankelijk van o.a. concurrentie, grensoverschrijdingen, openingsacties e.d.

Gemak & snelheid
Bij Tango tankstations kun je met alle bankpassen betalen en daarnaar met de credit cards MasterCard en Visa. Tango accepteert diverse zakelijke tankpassen zoals Q8 Liberty Card Multitankcard, Travelcard en XXImo. Na het invoeren van uw pincode en het bevestigen van de autorisatie kun je direct tanken en na het terughangen van de slang rijd je meteen weer weg. Geen lange wachtrijen bij de pomp en niet langer meer wachten op je voorgangers die nog moeten afrekenen.

Veiligheid voorop
Naast het tanken van kwaliteitsproducten, de hoge snelheid en het gemak, is het tanken op onze tankstations volledig veilig. Onze tankstations worden namelijk 24 uur per dag geobserveerd en bewaakt.

Safety Security Health and Environmental Policy ENG
Safety Security Health and Environmental Policy NL

HSSE RC policy KPNWE addendum ENG
HSSE RC policy KPNWE addendum NL


Tango groeit
Er zijn op dit moment meer dan 180 Tango tankstations in Nederland. Tango streeft ernaar om door te blijven groeien om slimmer en goedkoper te kunnen laten tanken. Om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe Tango tankstations en acties en aanbiedingen bij jou in de buurt kun je je aanmelden op de nieuwsbrief