Meer dan 15 jaar geleden openden we het eerste onbemande tankstation in Nederland. Nu heeft ons Tank & Go concept Nederland veroverd met een netwerk van meer dan 180 tankstations. Er zijn dus al meer dan 15 jaar mensen die slimmer tanken en het worden er steeds meer. Tankjewel!
  

Wolkjes-SCHOON.png

Wij zorgen ervoor dat onze tankstations zo schoon mogelijk zijn én blijven. Daarom komt er ook meerdere malen per week een schoonmaakploeg langs. De prullenbakken worden geleegd, de gratis handschoentjes weer aangevuld en de vloer geveegd.

Heb je ooit gemerkt dat je eigenlijk nooit een plakkerig tankpistool vast hebt?

Een schoon gevoel.

  

Wolkjes-SNEL.png

Tanken bij Tango gaat snel. Betalen met je pas scheelt tijd. Je hoeft ook niet naar de shop te lopen waar je in de rij moet staan en verleid wordt om van alles te kopen. Dat scheelt weer geld.

Pinnen, tanken en weer op weg.

1091700096 TAN Tango FB_02_2017

Wolkjes-SAFE.png

Al 15 jaar bieden we dezelfde brandstof als de grote oliemaatschappijen. Het komt namelijk uit dezelfde brandstofdepots. Alleen bij Tango is het een stuk goedkoper.

Tango is onbemand, toch ben je nooit alleen. Onze klantenservice staat 24/7 voor je klaar en ook op onze website kun je altijd met je vragen terecht. Daarnaast is op elk tankstation altijd camerabewaking en hebben we goed beveiligde betaalautomaten.

Vol vertrouwen tanken.

  
Wolkjes-SIMPEL.png

Tanken bij Tango is simpel. Pinnen, tanken en weer op weg. Daarnaast is het slim besparen door de lagere prijzen aan de pomp. Bij de meeste van onze tankstations kun je extra slim besparen door gratis je banden op spanning te brengen.

Simpel om slim te besparen.

1091700096 TAN Tango FB_03_2017

Wolkjes -&-GOEDKOPER

 

Bij Tango houden we dagelijks de concurrentie in de gaten om scherpe pompprijzen aan te bieden, zodat je goedkoper kunt tanken. Hierdoor weet je dat je bij Tango altijd goed zit.

Daarnaast hebben we regelmatig leuke kortingsacties en kun je op de meeste tankstations op donderdag nog eens een extra hoge korting verwachten tijdens de Slimme Donderdag Deal.

1091700096 TAN Tango FB_01_2017

 


Altijd een tango in de buurt met de gratis Tango app

Je kent dat wel. Je tankt graag bij Tango en gaat graag met de auto een dagje weg. Je gaat goed voorbereid op weg en tankt voordat je vertrekt. Heel slim. Maar wat nou als je onderweg bent en je moet toch tanken? Dan pak je jouw telefoon open je de Tango app. Dan zie je meteen de dichtstbijzijnde Tango en de route ernaar toe. Heel slim.

Download onze app hier voor iOS of Android
Tango app ss Download in app store Playstore NL