Gratis banden op spanning

Bij Tango betaalt u niet voor lucht

Bespaar tot € 125
Door regelmatige controle van uw banden en het op spanning houden van uw banden bespaart u al snel één tot twee volle tanks per jaar. Dat kan oplopen tot € 125,- per jaar. De website www.hetnieuwerijden.nl adviseert u maandelijks de bandenspanning te controleren. Dit kan bij bijna alle Tango tankstations.* Bovendien betaalt u bij Tango niet voor lucht. Het gebruik van onze luchtpaal is gewoon gratis.

Meer veiligheid
Zachte banden hebben tot gevolg dat uw auto minder grip heeft op het asfalt. Dit betekent een langere remweg en een hogere slipkans. Banden met voldoende druk zorgen voor een betere wegligging en een kortere remweg.

Meer rijcomfort
Voldoende lucht in de banden zorgt samen met de schokdempers voor het opvangen van onregelmatigheden onderweg.

Minder slijtage
Als uw banden 20% te zacht zijn, dan verkort u de levensduur met een kwart. In plaats van 80.000 kilometer rijdt u dan nog maar 60.000 kilometer met een setje banden.

Bron: www.hetnieuwerijden.nl

* Uitgezonderd de Tango tankstations in Almelo (Violierstraat), Amstelveen, Baarle Hertog, Capelle a/d IJssel (Hoofdweg), Gouda, Heemstede, Hoogezand (Hoofdstraat), Neede, Oss (Dr. Saal van Zwanenbergsingel), Nieuwerkerk a/d IJssel, Nijmegen (Hogelandseweg), Rosmalen, Veghel, Wassenaar en Weert.