Extra hoge korting!

Nederlands tankt slimmer. Tank aan extra hoge kortingen bij Tango. Regelmatig houden we kortingsacties bij een van onze tankstations bij jou in de buurt. Natuurlijk kondigen we dit op onze website aan. Op deze pagina heb je altijd een overzicht van onze slimme acties.

Nieuws
20_cent_korting_actie_tango

Dinsdag 29 januari is het zover, dan krijg je bij Tango extra hoge korting op benzines en diesel*. Op deze dag geven we maar liefst 20 cent/l korting op de Tango brandstof adviesprijs. Tank aan je portemonnee, tank aan 20 cent korting.

Nieuws
image-tank-aan-extra-hoge-korting

Tank vanaf maandag 7 tot en met zondag 20 januari aan extra hoge korting in Heerenveen. U ontvangt maar liefst 17 cent korting op Euro95 en 15 cent korting op diesel. Dit houdt een besparing in van € 8,50 per tankbeurt van 50 liter op Euro95 en € 7,50 op diesel.

Nieuws
image-extra-hoge-korting

Tank vanaf maandag 7 tot en met zondag 20 januari aan extra hoge korting bij Tango Barneveld Zelderseweg. U ontvangt maar liefst 17 cent korting op Euro95 en 16 cent korting op diesel. Dit houdt een besparing in van € 8,50 per tankbeurt van 50 liter op Euro95 en € 8,00 op diesel.

Nieuws

Dinsdag 16 oktober is het weer zover bij Tango Nieuwerkerk a/d IJssel. Op deze dag geven wij maar liefst 20 cent / l korting op de Tango brandstof adviesprijs. Tank aan je portemonnee, tank aan 20 cent korting.

Dus als je slim bent, tank je op dinsdag 16 oktober.