Mobiel-tanken-bij-Tango

Mobiel Tanken bij Tango

Da's pas slim!

Sinds 5 juni kun je bij elk Tango tankstation met je mobiele telefoon betalen met MyOrder. Heel simpel vanuit je auto, lekker cool in de airco. Moest je voorheen altijd je bankpas bij je hebben, nu is je telefoon het enige dat je nodig hebt.

Speciale aanbiedingen in juni

3 cent extra korting op de toch al lage pompprijs

Natuurlijk laten we de start van een innovatieve manier van betalen en tanken in Nederland niet zomaar voorbij gaan. Daarom hebben in juni voor jou speciale aanbiedingen wanneer je mobiel gaat tanken. Van 19 juni tot en met 26 juni krijg je maar liefst 3 cent extra korting op de toch al lage pompprijs.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de volgende aanbieding? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Download nu de MyOrder-app

De MyOrder app is er voor Android en iOS. Download hem snel zodat je meteen kunt tanken wanneer de nieuwe aanbieding start.

Tango behoudt zich het recht om lopende acties op elk moment, zonder opgaaf van reden, te stoppen.

Als eerste op de hoogte

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de volgende aanbieding? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

MyOrder

Slim bezig bij Tango

Bij Tango zijn we altijd bezig met nieuwe slimme dingen te ontwikkelen die voor jou het tanken bij Tango handiger, sneller of voordeliger kunnen maken. Het moet wel altijd slim zijn. Zo ben je heel slim bezig als je de MyOrder-app download en met je mobiele telefoon gaat betalen bij Tango.

Waarom? Als we een actie hebben krijg je alleen bij mobiel tanken bijvoorbeeld extra korting op de toch al lage pompprijs, of wat dacht je van in een bepaalde week elke dag de korting van de Slimme Donderdag Deal krijgen? Dan hoef jij niet persé op donderdag te tanken. Da's pas slim. Dat is wat je kunt verwachten als je nu de MyOrder-app download.