Tango-innovate

Van tankstationmerk naar mobiliteitsspeler

De meeste mensen kennen Tango van de onbemande tankstations waar je snel en voordelig kunt tanken. We willen onze klanten veel meer bieden dan alleen brandstof. We zijn volop in evolutie van tankstationmerk naar een bredere mobiliteitsspeler met allerlei diensten die onze klanten meer comfort bieden en mobiliteit makkelijker en duurzamer maken.

Tango tankstations heeft de ambitie om zich nog meer toe te spitsen op brede mobiliteitsgerichte dienstverlening. Tango blijft dan ook vernieuwen en investeren in toekomstgerichte kansen die elke klantenreis duurzamer maken.

Tango-innovate-logo

TanGo innovate

Om te kunnen blijven vernieuwen en in te kunnen blijven spelen op toekomstige kansen hebben we TanGo innovate opgericht. Een groep innovatief ingestelde mensen die zich richt op de behoeften van de klant en de veranderende reis. Denk daarbij aan de mobiliteit van de toekomst met autonoom rijdende auto's, hyperloops en verregaande artificiële intelligentie. Maar ook dichter bij de huidige tijd; autodelen, elektrische steps of het gemakkelijker maken van het vinden en betalen van een parkeerplek.

Het team van TanGo innovate richt zich op twee gebieden:

  1. Het ontwikkelen en testen van vormen van mobiliteit
  2. Het ontwikkelen en testen van aan mobiliteit gerelateerde diensten

De ontwikkelingen van Tango innovate

Tang0-snappcar-innovate

Tango stapt in bij SnappCar voor groei in hoogste versnelling

Tango investeert samen met de huidige aandeelhouders 8 miljoen euro in autodeelplatform SnappCar. Met deze steun gaat SnappCar vol voor groei en het bieden van meer gemak in Nederland, Zweden, Denemarken en Duitsland. Vanaf 2017 is het aantal autodelers op het platform bijna verdubbeld naar 700.000. Als grootste Europese bedrijf in deze markt heeft SnappCar het doel om voor volgende zomer 1 miljoen gebruikers te hebben.

Tango-Nationale-Nederlanden-innovate

Tango en Nationale-Nederlanden lanceren prepaid autoverzekering

Tango breidt haar diensten uit met een flexibele én eerlijke autoverzekering. Tango Autoverzekering is een samenwerking met Nationale-Nederlanden en gebaseerd op het Bundelz concept, dat de verzekeraar in haar innovatielab Sparklab ontwikkelde. Nooit eerder bood een tankstation in Nederland een dergelijk product aan. 

Deze pilot is inmiddels beëindigd.

Tango-innovate-parking-finder

Vermijd parkeerstress met Tango parking finder

Het vinden van vrije parkeerplekken is de nummer één parkeerergernis. Daarom ontwikkelden we de Tango parking finder. Dé app voor het vinden van een beschikbare parkeerplek.

Met de Tango parking finder wordt het vinden van een parkeerplek een stuk gemakkelijker. Dat is niet alleen handig, maar ook tijdbesparend én beter voor het milieu. Eindeloos rondjes rijden behoort tot het verleden.

Deze pilot is inmiddels beëindigd. Bedankt voor je interesse

Tango-bol-com

Handige auto-gerelateerde producten op Bol.com

Bij autorijden hoort onderhoud. Op Bol.com biedt Tango auto-gerelateerde producten aan voor onderhoud, schoonmaak en veilig rijden. Voor deze pilot hebben we 5 producten samengesteld en hebben onze klantne gevraagd wat ze ervan vonden.

Inmiddels is deze pilot beëindigd

Onderzoek en testen

Voor elke service die TanGo innovate lanceert is een proces van onderzoeken en tests vooraf gegaan. De lancering zelf behoort vaak ook nog tot de test. Voor deze onderzoeken en tests maakt TanGo innovate gebruik van een groep geïnteresserde mensen.

Ben jij ook geïnteresseerd in onze ontwikkelingen en wil je deelnemen? Lees dan hier verder en meld je aan als deelnemer.