Nieuws-van-Tango

Nieuws van Tango

Altijd als eerste op de hoogte

Openingen van nieuwe Tango tankstations, kortingsacties en ander nieuws. Je leest het op onze website. Wil je als eerste op de hoogte zijn, meld je dan hieronder aan voor onze landelijke nieuwsbrief of like ons op Facebook. Op de pagina van jouw favoriete Tango tankstation kun je je aanmelden voor de lokale nieuwsbrief met het nieuws over dat tankstation.

Voor de pers

Wij hebben regelmatig interessante nieuwsonderwerpen. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen via 070-315 22 00.

Nieuws
image-tijdelijk-gesloten

Tango Rumpt is tijdelijk gesloten van maandag 22 tot en met woensdag 24 januari in verband met werkzaamheden. Als het langer duurt, dan passen wij de verwachte einddatum aan op deze pagina. Onze excuses voor het ongemak.

Nieuws
image-tijdelijk-gesloten

Tango Wormerveer is tijdelijk gesloten van maandag 15 tot en met vrijdag 26 januari. Als het langer duurt, dan passen wij de verwachte einddatum aan op deze pagina. Onze excuses voor het ongemak.

Nieuws

Tango Hengelo trakteert van maandag 8 tot en met zondag 14 januari op maar liefst 17 cent korting op Euro95 en 14 cent op diesel. Deze traktatie houdt een besparing in van € 8,50 op benzine en € 7,00 op diesel per tankbeurt van 50 liter.