Nieuws-van-Tango

Nieuws van Tango

Altijd als eerste op de hoogte

Openingen van nieuwe Tango tankstations, kortingsacties en ander nieuws. Je leest het op onze website. Wil je als eerste op de hoogte zijn, meld je dan hieronder aan voor onze landelijke nieuwsbrief of like ons op Facebook. Op de pagina van jouw favoriete Tango tankstation kun je je aanmelden voor de lokale nieuwsbrief met het nieuws over dat tankstation.

Voor de pers

Wij hebben regelmatig interessante nieuwsonderwerpen. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen via 070-315 22 00.

Nieuws

Tango Landgraaf is tijdelijk gesloten van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei. Als de werkzaamheden langer duren dan gepland, zullen wij de verwachte einddatum aanpassen op deze pagina. Onze excuses voor het ongemak.

Nieuws
Tango-Vlissingen-trakteert

Op maandag 17 tot en met zondag 23 april trakteert Tango Vlissingen op maar liefst 18 cent korting* op Euro95 en 17 cent korting* op Diesel. Dit betekent goedkoper tanken! Kom snel langs bij Tango Vlissingen aan de Bedrijfsweg 2.

Nieuws
Tango-trakteert-in-Almelo
Tango geeft altijd hoge kortingen maar van maandag 27 maart t/m zondag 9 april geven wij nog hogere kortingen. Bij Tango Almelo geven wij deze 2 weken maar liefst een korting* van 17 cent op Euro95 en 15 cent op Diesel.
Nieuws
weer open

Na een lange tijd van werkzaamheden op het tankstation in Tiel, zullen we vanaf maandag 3 april weer volledig in bedrijf zijn. In de loop van de ochtend worden de tanks gevuld met brandstof en is iedereen weer van harte welkom!

Nieuws
image tijdelijk gesloten

Tango 's-Gravenzande is tijdelijk gesloten van maandag 27 maart tot en met dinsdag 11 april. Als het langer duurt, dan passen wij de verwachte einddatum aan op deze pagina. Onze excuses voor het ongemak.