Tango gemiddeld de goedkoopste van Nederland

Tango-goedkoopste-Nederland-Travelcard

Zoals je weet zijn er veel zakelijke tankpassen. Een van de grootste is Travelcard met 100-duizenden gebruikers. Travelcard doet elke maand onderzoek naar de brandstofprijzen en kortingen bij nagenoeg alle tankstationmerken. Wat blijkt: Tango is gemiddeld de goedkoopste van Nederland met de hoogste kortingen op de gemiddelde landelijke adviesprijs.

Hoe onderzoekt Travelcard dit?

Travelcard registreert via de tankpas de literprijzen die de gebruikers van de kaarten moeten betalen aan de pomp bij nagenoeg alle tankstations van Nederland. Travelcard houdt ook alle brandstof adviesprijzen bij. Hierdoor weten zij waar je het goedkoopst kunt tanken en hoe hoog de gemiddelde korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs is. Dit publiceren zij maandelijks op de website van Travelcard.

Wat is de gemiddelde landelijke adviesprijs?

Elk tankstationmerk in Nederland hanteert een brandstof adviesprijs. Deze adviesprijs is onder andere afhankelijk van de prijzen op de internationale oliemarkt. Hoe dit werkt onschrijven we op onze prijzen-pagina. Travelcard registreert alle adviesprijzen en berekent het gemiddelde. Dat is de gemiddelde landelijke adviesprijs.

Hoge kortingen bij Tango

Op elke locatie zijn de kortingen anders. Dit heeft te maken met bijvoorbeeld de concurrentie in de omgeving van het tankstation. Eén ding staat vast; bij Tango tank je met hoge kortingen. Op de meeste locaties krijg je bij Tango nog hogere kortingen tijdens de Slimme Donderdag Deal of tijdens onze speciale acties. Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze acties bij jouw favoriete tankstation? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

 

Bron: www.travelvard.nl