Tango-Nijmegen-in-2000

Tank & Go

De geschiedenis van Tango begint in 2000. In dat jaar opende Tango in Nijmegen het eerste onbemande tankstation van Nederland. Snel tanken en weer op weg, onze naam zegt het al; een samenvoeging van de woorden Tank & Go. Nu hebben we meer dan 190 tankstations, verspreid over heel Nederland en we groeien nog steeds.

Slimme innovatie

Door het innovatief inrichten van de tankstations en een hoge mate van automatisering besparen wij op de kosten. Deze besparing geven wij weer terug aan de klant in de vorm van korting. Hierdoor kunnen wij kwaliteitsbrandstof aanbieden tegen lagere prijzen. Bij ons kun je ook niet sparen voor handdoeken of speelgoed, we geven liever iedereen een hoge korting. Dit was het concept in 2000 en zo is het nog steeds.

Snel & simpel

De hoge mate van automatisering heeft onder andere te maken met dat je direct met je betaalpas aan de pomp betaalt. Geen lange wachtrijen bij de pomp en niet langer meer wachten op je voorgangers die nog moeten afrekenen in de shop. Bij Tango tankstations kun je met alle bankpassen betalen en met de creditcards MasterCard en Visa. Tango accepteert diverse zakelijke tankpassen zoals Q8 Liberty Card, Multitankcard, Travelcard, Fleetpas, EDC, TOM (Voorheen MKB-Brandstof) en XXImo.

Tango-onderdeel-van-Q8

Kuwait Petroleum

In 2004 nam Kuwait Petroleum Tango over. Kuwait Petroleum Corporation is een van de grootste petroleum verwerkende bedrijven ter wereld. De roots van het bedrijf liggen uiteraard in Koeweit, dat in een regio ligt met 75% van de wereldwijde oliereserves. Q8 is onder andere bekend van de Q8 tankstations, Q8 motorolie en Q8 Mazout. Het Europese hoofdkantoor is in Antwerpen gevestigd en in Europoort heeft Q8 een groot geavanceerd research centrum. Meer informatie vind je op www.Q8.com.

Veiligheid voorop

Naast het tanken van kwaliteitsproducten, de hoge snelheid en het gemak, is het tanken op onze tankstations volledig veilig. Onze tankstations worden namelijk 24 uur per dag geobserveerd en bewaakt.

Hier vind je de voorschriften met betrekking tot veiligheid die Tango en alle leveranciers nastreven.