PARKEERGEMAK & TIJDBESPARING MET TANGO PARKING FINDER

We ervaren allemaal weleens dat het vinden van een vrije parkeerplek op straat best wat tijd kost, gemiddeld zo'n 10 minuten. Dit is niet alleen zonde van de tijd, maar het zorgt ook vaak voor stress en frustratie. Bovendien leidt het geregeld tot te laat komen op afspraken. Dit blijkt uit onderzoek onder onze klanten. Het vinden van vrije parkeerplekken is de nummer één parkeerergernis. Daarom ontwikkelden we de Tango parking finder. Dé app voor het vinden van een beschikbare parkeerplek.

Met de huidige RIVM-maatregelen blijven we natuurlijk allemaal zoveel mogelijk thuis. Maar moet je toch even de deur uit, is het natuurlijk wel zo fijn dat je snel een beschikbare parkeerplek vindt, dichtbij waar je moet zijn. En hier helpt de Tango parking finder app bij! Niet alleen handig, maar ook tijdbesparend én beter voor het milieu (minder rondjes rijden is minder CO2-uitstoot).

We lanceren de app eerst in Hoofddorp in samenwerking met de gemeente Haarlemmermeer en partner Spotten. Shoppen, werken of een bezoek aan familie of vrienden in Hoofddorp wordt nu dus een stuk makkelijker! Want met de Tango parking finder app is die beschikbare plek zo gevonden!

GA JIJ OOK VOOR PARKEREN ZONDER STRESS? DOWNLOAD NU DE GRATIS APP!

Tango parking finder

APP VOORDELEN OP EEN RIJ

 

Tijd besparen

Vind tot 3.5 keer sneller een vrije parkeerplaats

 

Stressloos parkeren

Nooit meer stressen, volg gewoon de parkeernavigatie

 

Altijd op tijd

De navigatie toont je de reistijd inclusief parkeren en lopen naar je bestemming

 

Direct betalen

De Tango parking finder opent de betaalapp die je op jouw telefoon hebt geïnstalleerd

 

Vind je bestemming én auto

Volg de wandelnavigatie naar je eindbestemming en vind hiermee ook jouw auto terug

De app bespaart mij heel wat tijd en helpt om minder nutteloos rond te rijden op zoek naar een vrije parkeerplaats

GEEN ENERGIE VERSPILLEN

De energie van onderweg zijn is voor iedereen iets anders. Onze drive is al 20 jaar om jou zo slim mogelijk in beweging te houden. Om die reden verbreden wij stapje voor stapje ons mobiliteitsaanbod, zodat jij steeds slimmer, makkelijker, veiliger of duurzamer op weg kunt. Of in dit geval, kunt parkeren. Wij willen niet dat je jouw energie verspilt aan het zoeken naar die ene vrije parkeerplek, maar dat je vol energie aankomt op je bestemming!

TEST & GEEF FEEDBACK

De Tango parking finder is momenteel nog een testversie. De testperiode loopt tot eind februari 2021 en de app is beschikbaar voor Android telefoons. Om te zorgen dat de app in de toekomst helemaal voldoet aan de wensen en verwachtingen van onze klanten, is er in de app zelf een 'feedback-geven' optie. Heb jij de app gebruikt en heb je feedback voor ons? Deel deze dan direct in de app, daarmee kunnen we deze nog verder verbeteren.

Na installatie van de app vragen we je ook akkoord te gaan met de gebruikersvoorwaarden.

Ben je reeds één van onze testers en heb je een vraag of opmerking? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen en de contactgegevens van onze klantenservice.

GA OOK VOOR ZERO PARKEERSTRESS IN HOOFDDORP

DOWNLOAD NU DE TANGO PARKING FINDER APP!