Tango op Bol.com

Tango & you're good to go! De scherp geprijsde brandstof van ons ken je vast. We zorgen er voor dat je altijd goed en voordelig op weg kunt, maar dat is niet alles! We hebben nu 5 handige artikelen zodat jouw reis nog aangenamer en veiliger wordt. Je kunt deze artikelen vinden op Bol.com. Vandaag besteld, morgen in huis.

Handige artikelen voor in de auto

Zo hebben we bijvoorbeeld een multifunctionele bandenspanningsmeter met gordelsnijder en veiligheidshamer. Handig én veilig. Sta je wel eens met een lege accu? Van je auto of je telefoon? Met onze nood accu-set kun je zelfs je telefoon opladen.

Hieronder zie je onze artikelen op Bol.com

Deze pilot is inmiddels beëindigd.

6-delige-autowasset

6-delige autowasset

Deze handige 6 delige autowasset is praktisch en goed op te bergen door de opvouwbare emmer en bijbehorende polyester verpakking.

  • €24,95
Multifunctionele-Veiligheidslamp-5in1

Multifunctionele Veiligheidslamp 5in1

Veiligheidslamp voor in de auto met 1 witte LED zaklamp en 1 flikkerende alarmlamp bestaande uit 9 rode LED's. Dit artikel is multifuctioneel met meerdere functies voor in geval van nood.

  • €14,99
47-delig-eerste-hulp-set

47-delig eerste hulp set

Handige EHBO-set met 47 items, Inclusief reflecterend veiligheidsvest, knijpkat en diverse eerste hulp items. Verpakt is een stevig rood koffertje, gemakkelijk op te bergen in de auto.

  • €28,99
Alles-in-1-bandenspanningsmeter

Alles in 1 bandenspanningsmeter

Multifunctionele bandenspannings-meter met verschillende andere veiligheidsfuncties zoals gordelsnijder, veiligheidshamer en veiligheidslamp. Eens in de 3 maanden je banden checken op spanning, profiel en beschadigingen wordt zo een stuk gemakkelijker.

  • €20,99
Auto-nood-accu-set-en-powerbank

Auto nood accu set en powerbank

Draagbare en compacte 5400 mAh nood accu-set in een mooie etui om gemakkelijk in de auto op te bergen. Het artikel is meteen ook een krachtige powerbank om je telefoon op te laden.

  • €59,95

Pilot beëindigd

Deze pilot is inmiddels afgelopen. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en mee testen van volgende pilots van Tango? Vul dan onderstaand formulier in en doe mee!

Test je mee? Geef je mening

Deze pilot is inmiddels afgelopen. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en mee testen van volgende pilots van Tango? Vul dan onderstaand formulier in en doe mee!

Je interesses
Volg de ontwikkelingen van de Tango app en test mee
Alle vormen van vervoer
Alle aan mobiliteit gerelateerde services als verzekeringen, pechhulp, etc.
Alles dat te maken heeft met electrische voertuigen en laadmogelijkheden
Je gegevens worden opgeslagen in onze database. Je gaat akkoord met onze privacy beleid.