Tankstation te koop voor slimme eigenaren

Tankstation te koop voor slimme eigenaren

Bent u deze tankstation eigenaar en heeft u een tankstation te koop of wil je een tankstation verhuren? Tango, het sterke merk met een gezicht breidt zijn succesformule uit en zoekt slimme eigenaren van tankstations die hun tankstation te koop aanbieden of hun tankstation verhuren. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via formulier onderaan deze pagina en wij nemen snel contact met u op. Bent u deze slimme ondernemer? Lees dan vooral verder.

Tankstation-te-koop-pakketje

Meest geliefde tankstation merk

Tango is in 2000 als eerste in Nederland gestart met het concept onbemand tanken. Sinds die tijd zijn we flink gegroeid tot een huidig aantal van meer dan 190 tankstations. Tango is een van de meest geliefde tankstation merken. Met onze aansprekende acties, scherpe prijzen, maar ook goed onderhouden tankstations, maken wij het verschil.

Waarom een tankstation te koop aanbieden?

In een markt waar de concurrentie hevig is, groeien wij nog elke dag en blijven wij innoveren met bijvoorbeeld mobiel betalen aan de pomp. Om deze groei door te zetten, zoeken wij slimme tankstation eigenaren die met ons willen samenwerken en zich willen aansluiten bij het Tango netwerk. Tango zoekt daarom eigenaar die een onbemand tankstation te koop hebben of hun tankstation willen verhuren. Dit tankstation kopen we van u over en zo maakt ook u deel uit van het Tango netwerk.

 Tankstation-te-koop-fleet-management

Tankstation verkopen aan Tango

Tango is in 2000 als eerste in Nederland gestart met het concept onbemand tanken. Sinds die tijd zijn we flink gegroeid tot een huidig aantal van meer dan 190 tankstations. Tango is een van de meest geliefde tankstation merken. Met onze aansprekende acties, scherpe prijzen, maar ook goed onderhouden tankstations, maken wij het verschil. Wanneer een slimme eigenaar een tankstation te koop of tankstation te huur heeft staan in Nederland kijken we naar de beste manier om de onderhandeling aan te gaan.

Bent u deze slimme tankstation eigenaar en wilt u uw tankstation verhuren of verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier en wij nemen snel contact met u op.

Aanhef