(CAR)SHARING IS CARING

Maar jouw auto is wel een kostbaar bezit en brengt jou waar je moet zijn op de momenten dat jij dat wilt. En toch kost jouw auto vaak alleen maar geld omdat hij 90% van de tijd stilstaat. En dat is zonde natuurlijk!

In de nieuwe Tango app vindt je nu ook de dienst ‘Tango Autodelen’, hiermee kan jij jouw auto via het SnappCar platform snel en veilig verhuren aan mensen in je buurt en verdien jij iets bij. Slim toch?!

De voordelen van Tango Autodelen op een rij:

 1. Slim bijverdienen; met de verhuur van jouw auto kun je tot wel €350 per maand bijverdienen. Je bepaalt zelf aan wie en wanneer je jouw auto verhuurt en bent ook nog eens all-risk verzekerd via Allianz,
 2. Voordeliger huren; ooit een andere auto of eens een busje nodig? Via SnappCar kan huren wel gemiddeld tot zo’n 30% goedkoper zijn. 
 3. Extra beloning; Tango gelooft in autodelen, want het is beter voor het milieu én je portemonnee. Daarom krijg je als SnappCar gebruiker én trotse Tango app bezitter regelmatig extra voordeel in de Tango app, als je je accounts koppelt.

Benieuwd of Tango Autodelen voor jou interessant is? Download de app en check je Tango Voordeel voor autodelen. Let op; je kan de Tango Autodelen voordelen alleen gebruiken als je een SnappCar account hebt.

GA OOK SLIM EN VOORDELIG OP WEG!

DOWNLOAD DE TANGO APP EN MAAK DIRECT GEBRUIK VAN AL HET TANGO VOORDEEL!

Tango Tankpas extra voordeel

DE TANGO TANKPAS OOK VOOR JOU!

Niet alleen wat extra’s bijverdienen met de verhuur van jouw auto, maar ook nog eens besparen op brandstof?! Dat kan! Want wij hebben een hele goede deal voor jou!

Je auto verhuren wordt nog interessanter, want als verhuurder bij SnappCar - bieden Tango en SnappCar - jou de Tango (Q8 Liberty) Tankpas aan. Dat betekent, altijd tanken met extra korting! Dat is nog eens slim voordeel voor onderweg, toch?!

Lees hieronder de 5 belangrijkste voordelen van de Tango (Liberty) Tankpas:

 • Altijd 2 ct/l extra korting bij Tango tankstations, en 1ct/l extra korting bij onze partner- tankstations. De korting spaar je op en wordt jaarlijks in januari verrekend met je brandstofkosten in die maand. Een mooie meevaller aan het begin van het nieuwe jaar.
 • Kortingen ook geldig op actiedagen! Dus tank je bij Tango tijdens acties met ‘extra hoge korting’? Dan komt de 2 ct/l korting met onze Tankpas hier dus nog bovenop!
 • De tankpas is helemaal gratis! Geen eenmalige of maandelijkse kosten en ook geen borg. 
 • Tank bij ruim 195 Tango tankstations in Nederland en ruim 1000 partner-tankstations in Nederland van Esso (Express), Texaco, Avia, Sakko, Argos, Amigo en OK.
 • Altijd weten hoeveel je getankt hebt d.m.v. 24/7 toegang tot het online klantenportaal (‘Liberty web’). Hier kun je ook zelf zaken regelen zoals pincode wijzigen en kaart blokkeren na verlies en aanvragen van een nieuwe. 

Wil jij ook tanken met deze extra korting? Meld je aan via onderstaande button. Let op: je moet verhuurder zijn bij SnappCar om gebruik te kunnen maken van deze voordelen.

Meer weten?

Heb je nog vragen? Check dan hier de veelgestelde vragen.

VOORDELEN VAN AUTODELEN OP EEN RIJ

 

DRIE DEEL MOGELIJKHEDEN

Verhuren van jouw eigen auto en ontmoet iedere huurder. Beheer verhuren via SnappCar app.

 

Verhuren van jouw eigen auto zonder aanwezig te zijn. Gratis inbouw van keyless apparatuur.

 

Verhuren van een lease auto zonder aanwezig te zijn. Keuze uit divers aanbod.

 

JIJ BEPAALT

 • Kies je eigen dagprijs

Of gebruik SnappCar's kenteken-tool voor advies op maat.

 

 • Verhuur op dagen die jou uitkomen

Met hulp van de kalender geef je eenvoudig aan wanneer jouw auto beschikbaar is.

 

 • Bepaal zelf aan wie je verhuurt

Check de beoordelingen en het profiel van de huurder bij het maken van jouw keuze.

 

VERZEKERD OP WEG

 • Automatisch all-risk verzekerd

Samen met Allianz biedt SnappCar de beste deelautoverzekering die er is.

 

 • Betrouwbare community

Alle huurders worden geverifieerd voordat ze jouw auto kunnen huren.

 

 • SnappCar Support team staat klaar

Meer dan 85% is tevreden over de service, en SnappCar blijft hier continu aan werken.

Tango-Snappcar

MINDER AUTO'S VOOR SLIMMERE MOBILITEIT

SnappCar is de grootste Nederlandse community waar particulieren super makkelijk en all-risk verzekerd hun auto met elkaar kunnen delen.

Het doel van het SnappCar autodeelplatform is een positief verschil maken op ecologisch, economisch en sociaal niveau. Samen zorgen de ruim 700.000 leden van de SnappCar community in Nederland, Duitsland en Zweden voor meer leefbare steden met meer ruimte en minder CO2-uitstoot.

Autodelen via SnappCar heeft tot nu toe al 1.633.867 ton CO2 bespaard! Van bezit naar delen. Van verspilling naar bewuster gebruik. Voor het milieu, de maatschappij en onze manier van leven.

Tango share en SnappCar willen samen mobiliteit voor iedereen toegankelijk maken!

WIL JIJ OOK BIJVERDIENEN ZONDER RISICO?
MELD JE NU AAN!