autodelen met de tango app

(Car)sharing is caring met autodelen in de Tango app!

Een auto is een kostbaar bezit.  De vierwieler brengt jou waar je moet zijn op de momenten dat jij dat wilt. Ondanks dat het praktisch is om een auto te hebben, is het vaak een grote kostenpost. Een auto staat gemiddeld 90% van de tijd stil. Hierdoor stijgen de gebruikskosten van de auto. Daar hebben we in de Tango app een oplossing voor! In de nieuwe Tango app vind je ‘Tango Autodelen’, waarmee je via het SnappCar platform snel en veilig een auto kunt huren en verhuren bij jou in de buurt. 

Jouw auto verhuren via de app

Jouw eigen auto verhuren via Snappcar

Het klinkt spannend, het verhuren van jouw auto aan iemand die je niet kent, maar niets is minder waar. Bij het verhuren van jouw auto via SnappCar ben je goed verzekerd en bepaal je zelf wanneer en aan wie je jouw auto verhuurt.  Lees hieronder de voordelen van het delen van je auto via de Tango app. 

De voordelen van Tango Autodelen op een rij

 • Slim bijverdienen: Met de verhuur van jouw auto kun je tot wel €350 per maand bijverdienen. Je bepaalt zelf aan wie en wanneer je jouw auto verhuurt en bent ook nog eens all-risk verzekerd via Allianz. 
 • Voordeliger huren: Ooit zelf een busje of een andere auto nodig? Via SnappCar kan je ook zelf een auto huren via de app, als je die nodig hebt. En goed nieuws: Het huren van een auto via SnappCar kan tot wel 30% goedkoper zijn per dag dan het huren bij een andere verhuurmaatschappij.  
 • Extra beloning: Tango gelooft in deelauto’s, want minder auto’s op de weg is beter voor het milieu én je portemonnee. Daarom krijg je als SnappCar gebruiker én Tango app bezitter regelmatig extra voordeel in de Tango app als je je Snappcar en Tango accounts koppelt in de app.  

Benieuwd of Tango Autodelen voor jou interessant is? Download de app en check je Tango Voordeel voor autodelen. Daarnaast kun je met de Tango app ook altijd voordelig tanken en parkeren.  

Let op: je kan de Tango Autodelen voordelen alleen gebruiken als je een SnappCar account hebt.

Zorgeloos autodelen

Jouw auto dus jij bepaalt!

 • Kies je eigen dagprijs. Of gebruik SnappCar's kenteken-tool voor advies op maat.  
 • Verhuur op dagen die jou uitkomen. Met hulp van de kalender geef je eenvoudig aan wanneer jouw auto beschikbaar is. 
 • Bepaal zelf aan wie je verhuurt. Check de beoordelingen en het profiel van de huurder bij het maken van jouw keuze. 

Altijd verzekerd op weg.

 • Automatisch all-risk verzekerd. Samen met Allianz biedt SnappCar de beste deelautoverzekering die er is. 
 • Betrouwbare community. Alle huurders worden geverifieerd voordat ze jouw auto kunnen huren. 
 • SnappCar Support team staat klaar. Meer dan 85% is tevreden over de service, en SnappCar blijft hier continu aan werken. 

De Tango x SnappCar tankpas

 • Altijd 2 ct/l extra korting bij Tango tankstations, en 1ct/l extra korting bij onze partner- tankstations. De korting spaar je op en wordt jaarlijks in januari verrekend met je brandstofkosten in die maand. Een mooie meevaller aan het begin van het nieuwe jaar. 
 • Kortingen ook geldig op actiedagen! Tank je bij Tango tijdens acties met ‘extra hoge korting’? Dan komt de 2 ct/l korting met onze Tankpas hier gewoon bovenop. 
 • De tankpas is helemaal gratis! Speciaal voor jou als SnappCar verhuurder, als cadeau van Tango en Snappcar. Voor deze kosten betaal je geen eenmalige of maandelijkse kosten en ook geen borg.  
 • Tank bij ruim 195 Tango tankstations in Nederland en ruim 1000 partner-tankstations in Nederland van Esso (Express), Texaco, Avia, Sakko, Argos, Amigo en OK
 • Altijd inzicht in hoeveel je getankt hebt. Met het klantportaal heb je 24/7 inzicht in jouw tankbeurten en kun je gemakkelijk zaken zelf regelen, als je bijvoorbeeld de kaart verloren bent.  

Ook tanken met deze extra korting? Meld je aan via onderstaande button. Let op: deze Tango Tankpas is exclusief voor SnappCar verhuurders

SnappCar autodelen

Snappcar autodelen

SnappCar is de grootste Nederlandse community waar particulieren super makkelijk en all-risk verzekerd hun auto met elkaar kunnen delen. Het doel van het SnappCar autodeelplatform is een positief verschil maken op ecologisch, economisch en sociaal niveau. Samen zorgen de ruim 700.000 leden van de SnappCar community in Nederland, Duitsland en Zweden voor meer leefbare steden met meer ruimte en minder CO2-uitstoot. 

Autodelen via SnappCar heeft tot nu toe al 1.633.867 ton CO2 bespaard! Van bezit naar delen. Van verspilling naar bewuster gebruik. Voor het milieu, de maatschappij en onze manier van leven. Tango share en SnappCar willen samen mobiliteit voor iedereen toegankelijk maken. 

Ga ook slim en voordelig op weg en download de Tango app.

Zo maak je direct gebruik van alle voordelen!