Altijd voordeel met de Tango app

Met de Tango app heb je altijd extra voordeel op iedere dienst die je in de app gebruikt. Zo kan je met de nieuwe app niet alleen goedkoper tanken, maar ook handiger parkeren en makkelijk je auto delen of verhuren via SnappCar. Verschillende functies worden op deze manier gebundeld in één app. Handig toch?! Kom erachter wat de nieuwe Tango app voor jou kan betekenen en welke extra voordelen jij eruit kan halen.  

Download de app via onderstaande button en pak direct jouw voordeel! 

Wat vind je in de Tango app?

tanken met korting

Tanken met extra korting

Altijd voordelig kunnen tanken, wie wil dat niet? Met de Tango app tank je altijd met extra voordeel bovenop de korting aan de pomp (Tango pompprijs). Je kunt de extra korting direct gebruiken, of opsparen voor de volgende tankbeurt. Ook kan je jouw opgespaarde Tango Tegoed gebruiken voor een andere dienst die Tango aanbiedt in de Shop binnen de Tango app. 

parkeren met app

Parkeren met de app

Vanaf nu kan je ook makkelijk betaald op straat parkeren met de Tango app. De app is in ruim 100 gemeentes in Nederland te gebruiken en dat aantal blijft groeien. Je start gemakkelijk de parkeersessie met slechts 1 klik op de knop. En natuurlijk betaal je alleen voor de geparkeerde tijd zonder vooraf verplicht de eindtijd te registreren. Daarnaast krijg je ook nog eens korting op de transactiekosten. Dat is pas voordeel! 

 

Tango app mobiel betalen

Mobiel betalen

Nu nog sneller weer op weg na de tankbeurt? Dat kan, door gebruik te maken van ‘mobiel betalen’ in de Tango app. Koppel veilig je bankgegevens en je kan voortaan zonder pinpas tanken, je hebt alleen nog de Tango app nodig. In slechts vier stappen ben je dan weer good to go: navigeer naar het dichtstbijzijnde Tango station, toets het pompnummer in , bevestig je gegevens en tanken maar. Dat is nog eens ‘Tank & Go’!

Liever aan de pomp betalen zoals je gewend bent? Geen probleem. Ook dit is natuurlijk nog steeds mogelijk en je profiteert ook nog steeds van je extra tankvoordeel.

Tango station finder

Tango Station Finder

De app beschikt natuurlijk over de welbekende ‘station finder’. Met deze functie vind je altijd snel en gemakkelijk het dichtstbijzijnde Tango tankstation bij jou in de buurt. Daarnaast vind je er de actuele brandstofprijzen van het Tango station waar je naartoe navigeert. Wel zo makkelijk en transparant! 

tango autodelen

Tango Autodelen via SnappCar

Met Tango Autodelen kan je iets extra’s bijverdienen met de verhuur van jouw auto. Gebruik Tango Autodelen in de Tango app om gemakkelijk via onze partner SnappCar veilig en snel een auto te huren of jouw eigen auto te verhuren aan mensen bij jou in de buurt.  Jij bepaalt zelf aan wie je jouw auto verhuurt én bent ook nog eens all-risk verzekerd. Mocht je zelf ooit een auto nodig hebben, dan kan je met Tango autodelen via SnappCar ook een auto huren. Dit is niet alleen duurzamer, maar ook nog eens slim en voordelig.

tango uitjes shop

Tango Uitjes Shop

De Tango Uitjes Shop biedt voor ieder wat wils. In de shop vind je een breed assortiment aan uitjes en activiteiten, welke je altijd koopt met kortingen tot wel 70%. Als je jouw opgespaarde Tango Tegoed hier besteedt koop je het uitje naar keuze nóg voordeliger. Win-win, toch?!

Nieuwsgierig wat voor leuks er allemaal beschikbaar is? Check dan snel de verschillende uitjes in de 'Shop' in de Tango app.

Ga ook slim en voordelig op weg.

Download de Tango app en maak direct gebruik van het Tango Voordeel!