tankpas Tango

Zakelijk rijden met de Tango tankpas

Als ondernemer zit je vaak op de weg om klanten te bezoeken of nieuwe klanten binnen te halen. Daar komen veel zakelijke kilometers bij kijken. Voordelig tanken in Nederland of de Benelux doe je met een zakelijke tankpas Q8/Tango liberty card. Met optimaal inzicht, van kilometerregistratie tot overzichtelijke digitale BTW-facturen en van kaartbeheer tot verbruik, met de Tango tankpas heb je alles in één. 

tango-tankpas-fleet-management-platforms

Waar kan je tanken met de Tango tankpas?

Met de Q8/Tango liberty card kun je tanken bij ruim 1800 tankstations in de Benelux en bij ruim 1350 stations in Nederland. Zo kun je met onze zakelijke tankpas terecht bij alle Tango tankstations, maar ook bij Avia, Argos, Esso, OK, Texaco, Sakko, Supertank en Firezone.

Als je zakelijke reizen ook regelmatig over de landsgrenzen gaan, kun je met de Q8 liberty card Benelux tanken bij meer dan 500 Q8-tankstations in België en Luxemburg. Dat zijn dus ruim 1800 tankstations. 

Wat kost een Tango tankpas?

Onze tankpassen zijn gratis. Je betaalt geen borg of maandelijkse kosten. Je betaalt alleen de brandstof die je daadwerkelijk verbruikt. Dit staat per tankkaart overzichtelijk aangegeven op de digitale factuur die je tweemaal per maand ontvangt. De tankkaarten kun je beheren in ons uitgebreide beheerportaal

Tango tankpas

Hoe werkt een Tango tankpas?

Bij Q8/Tango nemen we geen enkel risico als het op veiligheid aankomt. Op de voorzijde van de kaart vind je de naam en/of het bedrijf van de kaarthouder. Op de achterzijde bevindt zich een magneetstrip en een strook voor de handtekening van de kaarthouder. Die magneetstrip bevat informatie waarmee de kaart kan geblokkeerd worden in geval van diefstal of bij verlies. Uiteraard beschikt elke kaart ook over een unieke PIN-code die je zelf kunt wijzigen via het Liberty Web.

Alle voordelen op een rij:

 • Je krijgt altijd korting
 • Je betaalt altijd de laagste prijs
 • Je tankt nu en betaalt later
 • Geen extra kaart of administratie kosten
 • Toegang tot gratis online beheertool 
 • Tanken bij ruim 1300 tankstations in Nederland
Tang0-tankpas-offert-aanvragen

Offerte aanvragen

Wil je de Tango tankpas aanvragen voor jouw organisatie? Vraag hieronder dan eerst een offerte aan. Kies het aantal voertuigen waarvoor je een tankpas nodig hebt en vul op de volgende pagina jouw gegevens in.

Heb je een referentiecode of groepscode ontvangen, dan kun je deze op de gegevenspagina invullen. Wanneer je de gegevens hebt verzonden, krijg je van ons een op maat gemaakte offerte voor jouw bedrijf of organisatie.

 Tango-tankpas-klant-worden

Klant worden

Wil je klant worden? Dat kan! Via onderstaande link kun je een vrijblijvende offerte voor de Tango tankpas aanvragen. Na de administratieve afhandeling zal je de aangevraagde passen ontvangen.

Q8 liberty Web; de ideale tool om:

 • Brandstofverbruik te controleren
 • Tankbeurten op te volgen
 • Gestolen of verloren kaarten blokkeren
 • Alle facturen overzichtelijk weer te geven
 • Je brandstofverbruik analyseren, rapporteren en exporteren
 • Jouw brandstofverbruik te analyseren, rapporteren en exporteren naar andere softwarepakketten

Inloggen op het klantenportal

Ben je al klant, log dan hier in op de klantenportal en beheer je tankkaarten of vraag extra kaarten aan.