Betaald parkeren vanaf nu met de (extra) voordelen van Tango

Met de gratis app van Tango kun je niet alleen tanken en autodelen, maar ook (straat) parkeren. Met deze nieuwe dienst kun je parkeren zoals je van Tango gewend bent: slim, snel én voordelig. Tango Parkeren is namelijk niet alleen 50% goedkoper dan de bekende parkeerapps, het is de ook enige parkeerapp waarmee je korting op tanken kunt krijgen. Tango Parkeren is bovendien snel en simpel in gebruik: parkeer, druk op start & je bent klaar om te gaan!

7 voordelen van Tango Parkeren:

Betaal op straat in ruim 130 plaatsen van meer dan 110 gemeentes;

Krijg altijd korting op je transactiekosten;

Betaal alleen voor de tijd die je parkeert;

Geef per sessie aan of je deze wilt declareren;  

Ontvang gratis notificaties en herinneringen;

Voeg ook altijd gratis kentekens toe;

Spaar voor 25% korting op parkeren.

Misschien wel de beste parkeerapp

Het is een gedurfde claim, maar de app van Tango is misschien wel de beste parkeerapp. Vergeleken met de bekende parkeerapps is Tango Parkeren voordeliger, eenvoudiger in gebruik én het is de enige parkeerapp waarmee je korting op tanken kunt krijgen.

Ook kan je per parkeersessie aangeven of je deze wilt declareren, zodat je je parkeerkosten makkelijk en snel kunt indienen bij je werkgever. Daarnaast krijg je standaard korting op de transactiekosten van de parkeersessies die je maakt.  

En natuurlijk betaal je bij Tango niets voor het toevoegen van meerdere kentekens en rekenen we ook niets voor notificaties of herinneringsberichten, wel zo fijn!

De voordeligste parkeerapp van Nederland?

Vergelijking* Tango Parkeren met de bekende parkeerapps:

•    Tango: 20 ct
•    Parkmobile: 39 ct
•    Yellowbrick (basic): 34 ct
•    SMSParking (tarief 2): 30 ct
•    Flitsmeister: 35 ct
•    ANWB (standaard): 30 ct
•    Easypark: 39 ct

* Prijswijzigingen in de toekomst voorbehouden. Vergelijking o.b.v. de transactiekosten per parkeersessie. Prijzen opgenomen op 1/11/2022. Raadpleeg de websites voor de actuele prijzen. 

Parkeren op straat is in de meeste steden al duur genoeg. Daarom krijg je met Tango Parkeren korting op de transactiekosten van iedere parkeersessie. Op dit moment is de korting 10 ct, waardoor je slechts 20 ct per parkeersessie betaalt! 

Jij bepaalt zelf of je deze korting direct gebruikt of opspaart in je Tango Tegoed. Kies je voor ‘opsparen’, dan kan je de gespaarde korting gebruiken voor de aankoop van vouchers in de Shop van de Tango app. Denk aan 25% korting op parkeren, korting op je volgende tankbeurt of een leuk uitje naar keuze. 

Daarnaast is het toevoegen van nieuwe kentekens altijd gratis, net zoals de notificaties en herinneringen waardoor je nooit meer vergeet een parkeersessie op tijd te stoppen. Dankzij al deze voordelen is de Tango app misschien wel de voordeligste parkeerapp van Nederland!
 

tango app parkeren

Download de Tango app voor Tango Parkeren

Tango Parkeren is geen aparte app. Tango Parkeren zit - net als tanken, autodelen en de ‘station finder’ – allemaal in één app. Dat is het slimme van de Tango app, één app met alle diensten om jouw reis van A naar B makkelijker en voordeliger te maken.

Ga ook slim en voordelig op weg en download de Tango app.

Zo maak je direct gebruik van alle voordelen!