NIEUW: TANGO PARKEREN

Met trots bieden we jou vanaf nu ook Tango Parkeren aan. Parkeren zoals je van Tango gewend bent; slim snel en voordeliger!

Parkeren, klik & you're good to go!

In de nieuwe Tango app vind je nu dus Tango Parkeren. Waar je betaald moet parkeren op straat in Nederland, kan je nu met de Tango app handig en snel parkeren met slechts 1 klik. Simpel toch?!

Nieuwsgierig hoe onze nieuwste dienst - Tango Parkeren - werkt? Bekijk hiernaast de Tango Parkeren how-to video

Slim en voordelig

Betaal alleen voor de tijd dat je geparkeerd staat, dat is wel zo eerlijk en voordelig. Ook kan je aangeven dat het een parkeersessie is die je wilt declareren. Heel handig als je het moet indienen bij je werkgever.

Parkeren met voordeel

Parkeren op straat is in de meeste steden al prijzig genoeg, dus via de Tango app krijg je korting op de transactiekosten van iedere parkeersessie! En jij bepaalt zelf of je deze korting direct gebruikt of opspaart in je Tango Tegoed. Kies je voor ‘opsparen’ en heb je op een bepaald moment genoeg in je Tango Tegoed staan? Dan kan je die gebruiken voor de aankoop van een van de vouchers in de shop in de Tango app. Het aanbod van kortingsvouchers is wisselend en zijn beschikbaar voor de diverse diensten in de app.

Start & you’re good to park!

Wij geloven in simpel, dus ook een parkeersessie moet niet moeilijker dan nodig.Als je je auto hebt toegevoegd aan je ‘Profiel’ in de Tango app, kan je de volgende keer met slechts 1 klik (‘Start’ button) parkeren. Dus geen ingewikkelde functies die je toch niet gebruikt. Ook zijn alle ‘herinneringen’ en het toevoegen van een nieuw kenteken gratis! Mooi toch?!

GA OOK SLIM EN VOORDELIG OP WEG!

DOWNLOAD DE TANGO APP EN MAAK DIRECT GEBRUIK VAN AL HET TANGO VOORDEEL!