goedkoper tanken met de tango app

Tango Tanken met de nieuwe Tango app

Tanken met onze app is niet alleen slimmer en sneller, maar ook nog eens veel voordeliger! Want met de Tango app heb je altijd extra voordeel op iedere tankbeurt! Wie wil dat nu niet?! En… de korting is altijd boven op de stations korting (Tango pompprijs). Dat is nog eens echt Tango Voordeel! 

De voordelen van Tango Tanken met de app:

  • Welkomstcadeautje; daar wordt iedereen blij van! Bij de eerste drie tankbeurten die je via de Tango app doet - bij een van onze Tango stations – ontvang je 5 cent extra korting als cadeautje van ons (per transactie over maximaal 80 liter).
  • Tango Voordeel; speciale Tango app promoties en extra kortingen op tanken speciaal voor jou.
  • Tango Diensten; slim, gemakkelijk en voordelig. Hoe meer gebruik je maakt van de Tango diensten in de app, hoe meer voordeel je krijgt op o.a. tanken. 

Hoe kan je voordelig tanken met de Tango app?

  1. Deel je huidige locatie met de app en navigeer naar het dichtstbijzijnde Tango station, de actieve brandstofprijzen van dit station staan ook in de app.
  2. Wanneer je bent gearriveerd, zie je dit op het 'home' scherm van de app. 
  3. Klik op de button 'tanken’, kies je pompnummer en bepaal of je je Tango Tegoed al wil inzetten of ervoor kiest om dit op te sparen.  
  4. Check bij de laatste stap je gegevens en kies het type brandstof. Klopt alles? Dan ben je good to go! 

Wil je zien hoe je met behulp van de app kunt tanken? Bekijk dan de Tango Tanken how-to video. 

Ga ook slim en voordelig op weg.

Download de Tango app en maak direct gebruik van

al het Tango Voordeel!

Tanken met de app

Korting direct inzetten of opsparen in de app

Met de korting die je krijgt bij iedere tankbeurt heb je altijd de keuze om de korting direct in te zetten op die tankbeurt of om het op te sparen in je Tango Tegoed. Door het op te sparen in je Tango Tegoed kan je sparen voor een hogere korting voor een later moment. Een andere optie is om te sparen voor de aankoop van een Tango Voucher voor een andere dienst in de app. Benieuwd waar je jouw opgespaarde Tango Tegoed aan kan besteden? Bekijk het aanbod in de Tango Shop in de app. 

Mobiel betalen met de Tango app

Mobiel betalen met de Tango app

Wil je nog sneller weer op weg na de tankbeurt? Dan kan je nu ook gebruik maken van ‘mobiel betalen’ in de nieuwe Tango App. Koppel veilig je bankgegevens en je kan voortaan ook tanken als je je pinpas niet bij je hebt, want je hebt alleen nog de Tango app nodig. In slechts vier stappen ben je dan weer good to go: navigeer naar het dichtstbijzijnde Tango station, toets het pompnummer in , bevestig je gegevens en tanken maar. Dat is nog eens ‘Tank & Go’!

Betalen aan de terminal blijft een optie

Als je je bankrekening niet wil koppelen of als je geen tankkaart hebt, dan kan je natuurlijk nog steeds aan de pomp betalen. Ook wanneer je niet via de app betaalt, krijg je áltijd nog je extra voordeel via de Tango app. Dit kan je direct gebruiken op de tankbeurt of opsparen in je Tango Tegoed voor de volgende tankbeurt.  

Naast tanken met korting kan je met de Tango app ook parkeren en een autodelen. Download de app en ontdek alle mogelijkheden.    

Ga ook slim en voordelig op weg en download de Tango app.

Zo maak je direct gebruik van alle voordelen!