TANKEN MET DE NIEUWE TANGO APP

Tanken met onze nieuwe app is niet alleen slimmer en sneller, maar ook nog eens voordeliger! Want met de Tango app heb je altijd extra voordeel op iedere tankbeurt! Wie wilt dat nu niet?!

En… de korting is altijd bovenop de stations korting (Tango pompprijs). Da’s is nog eens echt Tango Voordeel!

Nieuwsgierig hoe het werkt? Bekijk hiernaast de Tango Tanken how-to video

Dit kan je verwachten in de Tango app

  1. Welkomstcadeau; daar wordt iedereen blij van! Bij de eerste tankbeurt die je via de Tango app doet - bij een van onze Tango stations – ontvang je een cadeautje van ons in je app,
  2. Tango Voordeel; speciale Tango app promoties en extra kortingen op tanken speciaal voor jou,
  3. Tango Diensten; slim, gemakkelijk en voordelig. Hoe meer gebruik je maakt van de Tango diensten in de app, hoe meer voordeel je krijgt op o.a. tanken.

Korting direct inzetten of opsparen

Met de korting die je krijgt bij iedere tankbeurt heb je altijd de keuze de korting direct in te zetten op die tankbeurt of op te sparen in je Tango Tegoed. Door het op te sparen in je Tango Tegoed kan je sparen voor een hogere korting voor een later moment of sparen voor de aankoop van een Tango Voucher voor een andere dienst in de app. Waar je je opgespaarde Tango Tegoed aan kan besteden zie je in de Tango Shop binnen de app.

Tankbeurt betalen via je mobiel

Nog sneller weer op weg na de tankbeurt? Nu kan je ook gebruik maken van ‘mobiel betalen’ in de nieuwe Tango app. Tanken in slechts 3 stappen: pompnummer aangeven – bevestigen - tanken. Dat is nog eens ‘Tank & Go!’

Betalen aan terminal blijft optie

Als je je bankrekening niet wil koppelen of je hebt geen tankkaart, kan je natuurlijk nog steeds aan de pomp betalen, zoals je gewend bent. En omdat je de Tango app gebruikt om de actie te starten krijg je natuurlijk áltijd nog je extra voordeel via de Tango app, die je direct kan gebruiken op de tankbeurt of kan opsparen in je Tango Tegoed voor een later moment.

GA OOK SLIM EN VOORDELIG OP WEG!

DOWNLOAD DE TANGO APP EN MAAK DIRECT GEBRUIK VAN AL HET TANGO VOORDEEL!