Tango-electric-particulier

GA OOK VOOR DE STILLE KRACHT VAN TANGO ELECTRIC

Dichtbij

LAADNETWERK

Als Tango electric-klant kun je met de Tango electric-laadpas terecht op ons zeer uitgebreide partnernetwerk. Op dit moment kun bij 90.000 laders in Europa en 75.000 laders in Benelux terecht met onze laadpas. Deze laders zijn o.a. van onderstaande partners:

Allego - E-Flux - Eneco - Ionity - PitPoint

Last Mile solution - NewMotion

Met z’n allen zijn we steeds actiever bezig met duurzaamheid. En ook jouw behoeftes rond mobiliteit veranderen. Wij bewegen graag met je mee. Met supersnelle laadpalen en een app om ze te vinden. Zo helpen wij jou met de overstap van fossiel naar elektrisch rijden.

 

Zoek de grenzen op met Tango electric!

Gebruik Tango electric ook over de grens, want binnen Benelux kan er ook geladen worden bij het overgrote deel van de beschikbare laadpalen!  In Europa kan er gebruik gemaakt worden van zo’n 60.000 laadpunten. En we werken hard om het netwerk te blijven uitbreiden!

 

  Tango-electric-lader-app

  Gemakkelijk

  Laadstress omdat je eindeloos moet zoeken naar een geschikte laadpaal? Dat is nu dus niet meer nodig! Met de Tango electric-laadpas én app heb je alles bij de hand om een geschikte en beschikbare laadpaal in de buurt te vinden, een laadsessie te starten én in één stap af te rekenen. Handig toch?! Vraag de pas nu gratis aan in de app.

  Tango-electric-prijstransparantie

  Transparant

  Met Tango electric kom je niet voor verrassingen te staan, want je weet altijd op voorhand wat je betaalt.

  • Betaal het tarief aan de laadpaal van jouw keuze
  • Handling fee van €0,35  per laadsessie met een maximum van €7 per maand
  • Helder overzicht van de laadsessies op de factuur en onder 'laadgeschiedenis' in de app
  Tango-electric-support

  Support

  Werkt je Tango electric-laadpas niet naar behoren of laat een van onze Tango electric-snelladers het even afweten? Ons Tango electric support team staat klaar om je te helpen en zijn 24/7 bereikbaar via +31 (0) 70 315 2500.

  Wil je liever eerst de veelgestelde vragen raadplegen? Dat kan door hier te klikken.

  Maak jij ook de switch naar elektrisch rijden?

  Dan zorgt Tango electric voor de energie voor onderweg!