Tango-electric-particulier

Ga ook voor de stille kracht van Tango Electric

Altijd een laadpaal dichtbij

LAADNETWERK DOOR HEEL EUROPA

Als Tango electric klant kun je met de Tango electric laadpas terecht bij laadpalen van verschillende aanbieders. Op dit moment kun bij 99% van de laadpunten in de Benelux terecht en een groot deel van Europa. Naast de publieke laders kun je o.a. terecht bij de laders van onderstaande partners:

Allego - E-Flux - Eneco - Ionity - PitPoint

Last Mile solution - NewMotion

Laadstress omdat je eindeloos moet zoeken naar een geschikte laadpaal? Dat is niet meer nodig! Met een netwerk aan laadpalen door heel Europa maken we elektrisch rijden nog makkelijker. 

Met de Tango electric fysieke laadpas én app heb je alles bij de hand om een geschikte en beschikbare laadpaal in de buurt te vinden, actuele tarieven per geladen kWh te bekijken, een laadsessie te starten én in één stap af te rekenen. Handig toch?! 

Laden in heel Europa met Tango Electric

Gebruik Tango Electric ook over de grens! Met de Tango Electric laadpas kun je zorgeloos laden bij 99% van alle laadpunten in de Benelux en een groot deel van Europa. En we werken hard om het netwerk te blijven uitbreiden!

 

  Tango-electric-prijstransparantie

  Transparant

  Met Tango electric kom je niet voor verrassingen te staan, want je weet altijd op voorhand wat je betaalt.

  • Betaal het laadtarief aan de laadpaal van jouw keuze
  • Transactiekosten van slechts €0,35 per laadsessie met een maximum van €7,00 per maand (op een Tango electric laadpaal betaal je met je Tango electric laadpas géén transactiekosten)
  • Helder overzicht van de laadsessies op de factuur en onder 'laadgeschiedenis' in het menu van de Tango electric app
  Tango-electric-support

  Laadpas aanvragen elektrische auto

  Maak jij ook de switch naar elektrisch rijden en wil je een laadpas aanvragen voor particulier gebruik? Tango helpt je graag! Via de Tango Electric app kan je gemakkelijk jouw laadpas aanvragen. 

  Support

  Werkt je Tango electric-laadpas niet naar behoren of laat een van onze Tango electric-snelladers het even afweten? Ons Tango electric support team staat klaar om je te helpen en zijn 24/7 bereikbaar via +31 (0) 70 315 2500.

  Wil je liever eerst de veelgestelde vragen raadplegen? Dat kan door hier te klikken.

  Maak jij ook de switch naar elektrisch rijden?

  Dan zorgt Tango electric voor de energie voor onderweg!