Tango-electric-zakelijk

DE ENERGIE VAN TANGO ELECTRIC

Iedereen is steeds actiever bezig met duurzaamheid. Dat kan zorgen dat jouw ideeën en behoeftes rond de mobiliteit van jouw bedrijf veranderen. Wij bewegen graag met je mee en helpen met de overstap van fossiel naar (deels) elektrisch rijden. Als je meerdere auto's beheert, kun je dat bij Tango flexibel inrichten en switchen naar elektrisch rijden wanneer jij wilt.

laadpunten

ZAKELIJKE LAADPAS

Met Tango electric wordt zakelijk elektrisch rijden nog gemakkelijker. Met onze handige laadpas en app ontvang je maandelijks een digitale factuur die je steeds snel en makkelijk kan terugvinden. Door laadtransacties en kosten duidelijk uit te splitsen, zorgen wij bij Tango voor een overzichtelijke administratie. Bovendien kan je bij Tango electric steeds rekenen op transparante en scherpe tarieven.

Tango laadpas

ALTIJD DICHTBIJ: WAAR JE OOK BENT!

Kies je voor Tango dan kies je voor toegang tot bijna alle openbare laadpalen en snelladers in Nederland. En dat netwerk blijft maar uitbreiden! Dus geen laadstress onderweg, maar altijd een lader in de buurt; waar je ook bent! Binnen de Benelux wordt de Tango laadpas op 99% van de laadpalen geaccepteerd. En zelfs in Europa kan er ook gebruik gemaakt worden van een uitgebreid netwerk laadpunten.

BEKIJK HET NETWERK IN DE APP!

  • Bekijk een overzicht van de beschikbare palen, het vermogen en het type aansluiting. 
  • Check vooraf welke prijs per kWh je zult betalen.
  • Onderweg bijladen? Vind de snelladers langs je route.
  • Bekijk alle details van je laadbeurten in je laadhistorie.
  • Beheer je accountgegevens.
Tango-electric-beheerplatform

EENVOUDIG BEHEER EN TRANSPARANTE FACTURATIE

Beheer alle Tango electric laadpassen en de bijbehorende gebruikers eenvoudig via het Tango electric beheerplatform (portal). Ook is de status van de laadpunten in één oogopslag te controleren alsook een overzicht van het verbruik en de facturatiehistoriek. Daarnaast is de terugbetaling aan de medewerkers van thuislaadsessies zo geregeld via het beheerplatform.

 

 

Tango-electric-support

24/7 SUPPORT

Wellicht zijn er nog vragen, zoals hoeveel laadpunten heb ik nodig voor mijn bedrijf of welke mogelijkheden zijn er binnen de bestaande autoregeling? 

Voor alle vragen over Tango electric kun je contact met ons opnemen of de veelgestelde vragen raadplegen. 

STAP JE BIJ ONS IN RICHTING EEN DUURZAMERE TOEKOMST?