Zakelijk elektrisch rijden

Zakelijk elektrisch rijden

Zakelijk elektrisch rijden wordt steeds meer doorgevoerd door bedrijven omdat iedereen steeds actiever bezig is met duurzaamheid. Verduurzaming kan ervoor zorgen dat jouw ideeën en behoeftes rond de mobiliteit van jouw bedrijf veranderen. Wij bewegen graag met je mee en helpen met de overstap van fossiel naar (deels) elektrisch rijden. Als je meerdere auto's beheert kun je dat bij Tango flexibel inrichten en switchen naar zakelijk elektrisch rijden wanneer jij wilt.

Tango laadpas

Zakelijk elektrisch rijden met een laadpas

Tango zorgt ervoor dat zakelijk elektrisch rijden nog gemakkelijker wordt. Met onze handige laadpas ontvang je maandelijks een digitale factuur toegestuurd die je gemakkelijk kunt terug vinden. De factuur toon de laadtransacties voor overzichtelijke administratie. Tango electric biedt transparante en scherpe tarieven waarbij je nu al kunt laden voor €0,35 per transactie en €2 per maand per kaart.

zakelijk elektrisch rijden

Wat kost zakelijk elektrisch rijden?

Zakelijk elektrisch rijden is een stuk goedkoper dan zakelijk rijden met een auto op benzine of diesel. Gemiddeld betaal je €0,054 per gereden kilometer bij een elektrische auto. Bij een auto die rijdt op brandstof is dit gemiddeld €0,10 per kilometer. Ook de onderhoudskosten bij een elektrische auto die 8.000 kilometer per jaar rijdt, zijn 35% lager dan bij een auto die rijdt op benzine of diesel. Het is dus niets voor niets dat zakelijk elektrisch rijden steeds populairder wordt onder zakelijke rijders. Bovendien is het goed voor het milieu en het bijbehorende goede imago van je bedrijf. Zo stoot je wel 35% tot 55% minder CO2 uit dan met een soortgelijke auto op benzine.

Werk jij mee aan een duurzame toekomst?

 

zakelijk elektrisch rijden

Zakelijk elektrisch rijden

Wil je een elektrische auto op de zaak? Zakelijk elektrisch laden loont. Bij het aanschaffen van een elektrische auto bespaar je namelijk niet alleen op brandstof of onderhoudskosten, je bent onder andere volledig vrijgesteld van motorrijtuigenbelasting. en voor semi-elektrische auto's die bijvoorbeeld minder dan 50 g CO2 per kilometer uitstoten, betaalt je maar een halftarief. Wanneer je gebruik maakt van elektrische en hybride voertuigen op oplaadpunten, dan levert Milieu-investeringsaftrek (MIA) een fiscaal voordeel op. Bovendien kun je gebruik maken van verschillende subsidies bij de aanschaf van elektrische voertuigen en oplaadpunten, namelijk de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA).

 

Tango laadpas

De voordelen van de Tango electric laadpas

Kies je voor Tango dan kies je voor toegang tot bijna alle openbare laadpalen en snelladers in Nederland. En dat netwerk blijft maar uitbreiden! Dus geen laadstress onderweg, maar altijd een lader in de buurt; waar je ook bent! Binnen de Benelux wordt de Tango laadpas op 99% van de laadpalen geaccepteerd. Zelfs in Europa kan er ook gebruik gemaakt worden van een uitgebreid netwerk laadpunten.

 

subsidie elektrisch rijden

Zakelijk elektrisch rijden subsidie

Wanneer je ondernemer bent en een elektrische auto koopt of leaset dan is het mogelijk om aanvraag te doen op de SEBA. Wanneer het om een operationele lease gaat kan de leasemaatschappij subsidie aanvragen om zo in aanmerking te komen voor de SEBA. Deze subsidieregeling loopt van 15 maart 2021 tot en met 31 december 2025. Ieder jaar is er een maximum budget om de regeling te realiseren. De voertuigcategorie N1 ontvangt hierbij 10%. Deze prijs is dan zonder btw en inclusief bpm. Bij voertuigcategorie N2 ontvangt je 10% van de verkoopprijs zonder btw. Het maximale subsidiebedrag voor iedere zakelijke elektrische auto is €5000. Op deze manier kun je een zakelijk voordeel halen uit het elektrisch rijden. Informeer bij je gemeente of provincie welke subsidies nog meer gelden op Nederland Elektrisch

Download de Tango electric app

  • Bekijk een overzicht van de beschikbare laadpalen, het vermogen en het type aansluiting;
  • Check vooraf welke prijs per kWh je zult betalen;
  • Onderweg bijladen? Vind de snelladers langs je route;
  • Bekijk alle details van je laadbeurten in je laadhistorie;
  • Beheer je accountgegevens.
Tango beheerplatform

Tango zakelijk elektrisch rijden platform

Beheer alle Tango electric laadpassen en de bijbehorende gebruikers eenvoudig via het Tango electric beheerplatform (portal). Ook is de status van de laadpunten in één oogopslag te controleren alsook een overzicht van het verbruik en de facturatiehistorie. Daarnaast is de terugbetaling aan de medewerkers van thuislaadsessies zo geregeld via het beheerplatform.

 

 

Tango support

Zakelijk elektrisch rijden 24/7 support

Wellicht zijn er nog vragen, zoals hoeveel laadpunten heb ik nodig voor mijn bedrijf of welke mogelijkheden zijn er binnen de bestaande autoregeling?  Voor alle vragen over Tango electric kun je contact met ons opnemen of de veelgestelde vragen raadplegen.