GA EROPUIT MET EEN DEELAUTO!

Geen eigen auto, maar toch een roadtrip in eigen land of gaan uitwaaien op het strand? Dat kan! Huur snel en gemakkelijk een bijpassende deelauto bij jou in de buurt.

Voor iedere soort trip biedt Tango Share samen met SnappCar oplossing: autodelen. Denk bijvoorbeeld aan een Volkswagen busje voor je Roadtrip of een elektrische auto voor een familiewandeling op de Veluwe. Samen met je lief op pad, boodschappen doen of een dagje met oma erop uit? Of wat dacht je van een Cabriolet voor jou vriendentrip naar het strand? In stijl onderweg naar een heerlijke dag.

De oplossing voor iedere trip hoeft niet ver weg te zijn. Bekijk snel het aanbod in de buurt, huur een deelauto en jouw trip kan beginnen!

HUUR VOOR IEDERE TRIP EEN DEELAUTO

 

Tango-share-autodelen

DEEL JOUW AUTO EN VERDIEN EXTRA GELD

Zou jij je auto willen verhuren om leuke tripjes te verzorgen? Door jouw auto te delen verdien jij maandelijks aan de tijd waarin anderen jouw auto huren. Dus in plaats van dat je auto geld kost levert ie je geld op! Geheel zonder risico, want je auto is automatisch all-risk verzekerd. En met een strenge check op wie je auto huurt, weet je precies wie er achter het stuur zit.