Tango Share & SnappCar

Autodelen is een goede deal. Snappie?!

Tango biedt samen met SnappCar dé oplossing voor iedereen die geen eigen auto wilt, maar toch even wilt touren namelijk het huren van een deelauto. Bij SnappCar kan je voordelig auto’s huren. Op zoek naar een busje voor een leuk familie-uitje, of heb je een auto nodig om samen weg te gaan met oma, niks is te gek met SnappCar.

Tango share-SnappCar

Waarom carsharen?

Een auto staat gemiddeld 23 uur per dag stil. Binnen die 23 uur zijn er velen die graag gebruik willen maken van een auto, maar er zelf geen hebben. We kunnen hier slim gebruik van maken door een auto te delen en de behoefte om een eigen auto aan te schaffen dan ook weg te nemen. Anders dan traditionele verhuurbedrijven wordt auto's gedeeld en dragen we daarnaast ook een steentje bij aan het klimaat. 

Het delen van een auto is niet alleen voordelig, maar ook nog eens veilig. Met een nieuwe feature genaamd “keyless” huren, deel je een auto aan de hand van de app. Je ziet als huurder precies waar de auto staat geparkeerd, waarna je de auto opent met de app. Je hoeft dus niet te wachten tot de huurder thuis is en bent daardoor flexibeler in jouw dagelijkse schema.

Carsharing is geheel zonder risico, want jouw auto is automatisch all-risk verzekerd door Allianz, de grootste verzekeraar van Europa. En met een strenge check op wie je auto huurt, weet je precies wie er achter het stuur zit. Autodelen is dus goed voor jou, de ander en voor het milieu. Want hoe meer we auto’s delen, hoe minder auto’s er nodig zijn. Doe ook mee!

Deel jouw auto en verdien extra geld!

 

SnappCar lease

SnappCar geeft niet alleen de mogelijkheid om auto’s te delen en te huren in jouw buurt, maar ook het leasen van een auto is mogelijk. Je leaset een auto voor een vaste termijn en een vast bedrag per maand. Het bedrag is inclusief onderhoud, reparaties, verzekering en wegenbelasting. Net als bij andere leasebedrijven kan je kiezen uit 23, 36,48 of 60 maanden. Wat SnappCar echter onderscheidt is de mogelijkheid om je lease auto te verhuren voor extra inkomsten! Je kunt als verhuurder tot wel €350,- euro per maand verdienen. Als “keyless” verhuurder kan je zelfs meer verdienen door het gemak wat dit systeem aanbiedt.

SnappCar werkt samen met ANWB, waardoor je altijd hulp kan vragen bij pech. Als het nodig is zorgt het support team voor ondersteuning of vervangend vervoer waardoor jij je reis veilig kan voorzetten.

Tango-SnappCar

Tango Share impact

Door deze samenwerking met SnappCar is Tango bezig met het verduurzamen en zijn ze de focus aan het leggen op slimme mobiliteit. Door auto's te huren en te verhuren draagt Tango graag een steentje bij aan het behoud van onze planeet en klimaat. Samen zorgen de ruim 700.000 leden van de SnappCar community in Nederland, Duitsland en Zweden voor meer leefbare steden met meer ruimte en minder CO2-uitstoot, waardoor er tot nu al 1.633.867 ton CO2 uitstoot is bespaard!

De auto’s die op het deelplatform staan zijn zowel benzineauto’s als elektrische auto’s. Met het klimaat dat zo geteisterd wordt is er dus meer dan genoeg reden om een keer een elektrische auto te gaan gebruiken en te ervaren hoe dit is. Ga dus snel naar de website toe of de SnappCar app om je eerste reis te plannen in een deelauto die makkelijk op te halen is met de “keyless” feature. 

De voordelen van carsharen

Er zijn drie mogelijkheden

Verhuren van jouw eigen auto en ontmoet iedere huurder. Beheer verhuren via SnappCar app.

 

Verhuren van jouw eigen auto zonder aanwezig te zijn. Gratis inbouw van keyless apparatuur.

 

Verhuren van een lease auto zonder aanwezig te zijn. Keuze uit divers aanbod.

Jij bepaalt

  • Kies je eigen dagprijs

Of gebruik SnappCar's kenteken-tool voor advies op maat.

 

  • Verhuur op dagen die jou uitkomen

Met hulp van de kalender geef je eenvoudig aan wanneer er een auto beschikbaar is bij jou in de buurt.

 

  • Bepaal zelf aan wie je verhuurt

Check de beoordelingen en het profiel van de huurder bij het maken van jouw keuze.

Verzekerd op de weg

  • Automatisch all-risk verzekerd

Samen met Allianz biedt SnappCar de beste deelautoverzekering die er is.

 

  • Betrouwbare community

Alle huurders worden geverifieerd voordat ze jouw auto kunnen huren.

 

  • SnappCar Support team staat klaar

Meer dan 85% is tevreden over de service, en SnappCar blijft hier continu aan werken.

 

Wil jij ook bijverdienen zonder risico? 

Meld je nu aan!