Bijverdienen met het delen van jouw auto!

Dat is ook nog eens duurzaam en efficiënt

Tango-SnappCar

‘Autodelen’, het komt steeds vaker voor en misschien heb je het zelf al eens gedaan. Jouw auto uitgeleend aan familie of vrienden, of zelf die van hen geleend. Enorm handig!

95% van de auto’s in Nederland staat 23 uur per dag stil. Dat is zonde! Niet alleen voor de auto, die tenslotte gemaakt is om te rijden, maar ook voor jouw portemonnee want je betaalt wel 100% de lasten.

Heb je er weleens aan gedacht dat auto-delen nog slimmer kan en je er als verhuurder zelfs op kunt verdienen? Wie wil dat nu niet?! En als mooi extraatje is een auto delen duurzamer en ook nog eens efficiënt!

Dat klinkt interessant toch?! Lees snel verder, want hieronder leggen we uit hoe het nu precies werkt en waarom het interessant voor jou kan zijn.

SnappCar

Wie/wat is 'SnappCar' eigenlijk?

SnappCar is de grootste Nederlandse community waar particulieren makkelijk en uitstekend verzekerd hun auto met elkaar kunnen delen. SnappCar wil een positief verschil maken op ecologisch, economisch en sociaal niveau. Samen zorgen de 700.000 leden van de SnappCar community in Nederland, Duitsland, Denemarken en Zweden voor meer leefbare steden met meer ruimte en minder CO2-uitstoot.

Het gezamenlijke doel van Tango en SnappCar? Mobiliteit voor iedereen toegankelijk maken!

SnappCar-Verhuur-Auto

Met SnappCar kun jij jouw auto dus veilig en slim verhuren en kun je er een mooi bedrag mee verdienen. Met de ‘Keyless’ technologie is dit zelfs nog makkelijker en voordeliger geworden: de gemiddelde verhuurder met Keyless verdient wel tot zo’n €350 per maand. Dat is nog eens slim!

Wat zijn de voordelen van jouw auto verhuren?

  • Verlaging maandelijkse vaste lasten of zelfs verdienen aan de auto
  • Efficiënter gebruik maken van de auto
  • Bijdrage aan CO2-reductie bij productieproces auto’s, elke deelauto haalt namelijk ongeveer 10 auto’s van de weg
  • Bijdragen aan minder auto’s op straat en zo groenere steden creëren

Hoe zit het met de verzekering en huurder-check?

Verhuren van een auto begint voor verhuurders bij vertrouwen: “Kan ik SnappCar en de huurder die mijn auto komt huren vertrouwen?” Jazeker! Want via Allianz is de auto tijdens de verhuurperiode all-risk verzekerd bij de grootste verzekeraar van Europa. Mocht er schade ontstaan aan de auto tijdens de huurperiode zal deze dus gedekt worden door Allianz. Ook diefstal tijdens de huurperiode is volledig gedekt, maar gelukkig komt dit heel zeer zelden voor.

Daarnaast verifieert en controleert SnappCar iedere huurder. Zo weet SnappCar niet alleen zeker dat deze persoon is wie hij/zij zegt te zijn, maar ook of de huurder in het bezit is van een geldig rijbewijs. De SnappCar community van verhuurders geeft na een boeking vrijwel iedere huurder een review, zodat huurders die een voor minder goede ervaringen zorgen minder populair zijn om te accepteren bij een volgend huurverzoek. Deze community is gebouwd op 3 belangrijke waarden waar iedereen, bij naleving ervan, beter van wordt. Benieuwd wat deze zijn? Dat lees je hier.

Hoe zit het met eventuele verkeersboetes?

SnappCar staat daarnaast garant voor alle verkeersboetes die een huurder veroorzaakt tijdens de huurperiode. Mocht een huurder de verhuurder dus niet betalen, zal SnappCar de verhuurder het boetebedrag betalen, ongeacht of het SnappCar lukt dit bedrag bij de huurder te incasseren.

SnappCar-App

Verhuren van jouw auto gedoe? Helemaal niet!

Als verhuurder bij SnappCar heb je verschillende manieren om makkelijker en frequenter jouw auto te verhuren. Van zelf je sleutel overdragen tot huurders jouw auto laten open maken via de app met SnappCar keyless. En van het communiceren met en goedkeuren van huurders via de app tot Instant Booking, waarbij je geverifieerde of terugkerende huurders direct accepteert. Jij bepaalt als verhuurder zelf hoeveel controle je wilt.

WIL JE OOK EFFICIËNTER RIJDEN, BIJDRAGEN AAN HET MILIEU EN TEGELIJKERTIJD WAT BIJVERDIENEN?