Met Tango electric laad je zonder laadstress!

Wanneer je gebruik maakt van onze Tango electric app vind je heel gemakkelijk en snel alle dichtstbijzijnde laadpunten in heel Europa! Zo kun je momenteel bij meer dan 350.000 laadpunten – waaronder ook snelladers – jouw elektrische auto opladen. Bovendien heb je in de Benelux toegang tot 99% van de laders.

Waarom Tango electric

Altijd een oplaadpunt in de buurt, met ons uitgebreide netwerk

Met Tango electric krijg je veel meer dan enkel het Tango electric laadnetwerk. Met je Tango electric laadpas heb je toegang tot alle publieke laders zoals die van Allego, Fastned, Ionity, Shell Recharge, Total Energies en nog vele andere.

Wist je dat je niet eens een inlog nodig hebt in de app om de beschikbare laadpalen in de buurt of langs je route te zien?

99% dekking

Met meer dan 350.000 laders in Europa hoef je nooit ver te zoeken naar een laadpaal

Overzichtelijk beheer

Gratis platform om makkelijk facturen en verbruik in te zien, kaarten te vervangen en meer.

Zero laadstress

Vlot de beschikbare laadpalen checken, vermogen en types aansluitingen bekijken.

Waarom Tango electric

Waarom elektrisch rijden met Tango electric?

Waarom zou je overstappen naar elektrisch rijden? We delen een aantal voordelen en handige tips & tricks over elektrisch rijden met de Tango electric pas.

Waarom Tango electric

Wat kost elektrisch rijden?

Wat kost elektrisch rijden nu precies? Is het echt goedkoper? En hoe haal je alle financiële voordelen eruit?

Nieuws

Nieuws
Vrouw leest een boek tijdesn het laden van haar electrische auto

Elektrische auto's kunnen steeds verder rijden. Ze worden populairder voor lange ritten. Hoe zit dat als je op vakantie wilt? Met een beetje planning en de juiste tips ga je ontspannen op reis. Lees hieronder 9 tips die je helpen om zonder zorgen op pad te gaan.  

 

Nieuws
Tango app

7 november 2022, Den Haag - Tango, bekend van het onbemand tanken, lanceert vandaag officieel een nieuwe mobiliteitsapp. De Tango app is een all-in-one oplossing om de reis voor automobilisten slimmer, makkelijker en goedkoper te maken dankzij een slimme combinatie van diensten.