Fleet management platforms

Tango fleet management platforms

Met de fleet management platforms van Tango wordt fleet management een fluitje van een cent. Beheer jouw wagenpark optimaal door gebruik te maken van de klantenportals en apps, van tankpassen tot het brandstofverbruik van je wagens en van de kosten tot facturen. Voor zowel benzineauto’s als voor elektrische auto’s hebben we platforms beschikbaar, namelijk het Tango liberty web en het Tango electric platform. Daarnaast kun je met de Tango apps gemakkelijk alle Tango stations en laadpalen vinden en je laadgeschiedenis inzien.

Fleet management platforms

Wat is fleet management?

Met fleet management beheer je alle administratie rondom de voertuigen binnen je bedrijf, zoals de tankkosten en het gebruik en het verbruik van je auto’s, bestelwagens en vrachtwagens. De Tango tankkaarten voor jouw wagenpark zijn gratis en je betaalt alleen de brandstof die daadwerkelijk verbruikt wordt. Via het Tango liberty web heb je o.a. overzicht van al je tankpassen, de kosten en het verbruik. Via het Tango electric platform beheer je jouw kaarten en heb je inzicht in de laadkosten. Zo heb je alle informatie op één plek, handig!

Onze fleet management platformen

Tango Liberty Web

Tango liberty web

Met het Tango liberty web heb je een overzicht van alle tankpassen en kun je deze makkelijk beheren en analyseren. Met ons fleet management platform heb je overzicht van het brandstofverbruik van je wagens, monitor je de tankbeurten van je medewerkers en krijg je snel inzicht in je facturen. Daarnaast blokkeer je gemakkelijk gestolen of verloren kaarten. Handig!

Voordelen Tango liberty web:

  • Controleer je brandstofverbruik
  • Volg tankbeurten op 
  • Blokkeer gestolen of verloren kaarten 
  • Geef alle facturen overzichtelijk weer
  • Analyseer, rapporteer en exporteer je brandstofverbruik
Tango electric platform

Tango electric platform

Met het Tango electric platform beheer je makkelijk en snel alle laadpassen, gebruikers en laadpalen van de elektische voertuigen in jouw fleet. Daarnaast vind je er een gedetailleerd overzicht van al jouw kosten en kun je de thuislaadsessies van je medewerkers verrekenen. Een alles-in-één platform die aan al jouw wensen voldoet.  

Voordelen Tango electric platform:

  • Beheer alle Tango electric kaarten 
  • Beheer alle gebruikers 
  • Beheer alle laadpunten 
  • Raadpleeg de uitgaven en krijg een overzicht van de kosten 
  • Verreken de thuislaadsessies van je medewerkers
Fleet management systeem

Hoe werkt het fleet management systeem?

De fleet management platforms werken eenvoudig en snel. Bij het aanvragen van tankpassen voor jouw fleet management ontvang je gratis toegang tot het Tango liberty web en/of het Tango electric platform. Log in en verken de mogelijkheden, zo simpel is het.

Onze Tango apps

Tango app

Tango app

Met de Tango Tankstations app vind je altijd het dichtstbijzijnde Tango station, inclusief de actuele prijzen, openingstijden en betaalmogelijkheden. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Tango Electric app

Tango electric app

Met de Tango electric app vind je altijd een laadpaal bij jou in de buurt en binnen het bereik van jouw auto. Je ziet daarnaast welk van deze laadpalen beschikbaar zijn én je vindt er een overzicht van jouw laadgeschiedenis en de gemaakte kosten. Makkelijk en compleet.