De voordelen van Tango Electric

Tango electric laadpas voor zakelijke rijders

In Nederland lopen we voorop als het gaat om elektrisch rijden en ook de infrastructuur met het aantal laadpalen is optimaal ingericht. De komende jaren zal er worden uitgebreid naarmate het aantal elektrische gebruikers ook toeneemt. 

We zijn steeds meer actief bezig met duurzaamheid en het behouden van het klimaat. De mensen zijn zich meer bewust dan voorheen dat het tijd is om in te grijpen. Hierdoor is het elektrisch rijden nu meer en meer in opkomst en er is dan ook behoefte aan meer laadpalen voor onderweg. Tango die al laadpassen aanbiedt, houdt zich ook bezig het met vergroten van het laadnetwerk om een het voor iedereen toegankelijk te maken en een laadpunt in de buurt te kunnen vinden. Tango beweegt en denkt graag met je mee en wil jou helpen de overstap te maken van fossiele brandstof naar elektrisch rijden.

zakelijke laadpas -auto

Zakelijke laadpas

Met Tango electric wordt zakelijk elektrisch rijden nog gemakkelijker. Met onze handige laadpas en app ontvang je maandelijks een digitale factuur die je steeds snel en makkelijk kan terugvinden. Door laadtransacties en kosten duidelijk uit te splitsen, zorgen wij bij Tango voor een overzichtelijke administratie. Bovendien kan je bij Tango electric steeds rekenen op transparante en scherpe tarieven.

Gebruik je laadpas door heel Nederland

Gebruik je laadpas door heel Nederland

Kies je voor Tango dan kies je voor toegang tot bijna alle openbare laadpalen en snelladers in Nederland. En dat netwerk blijft maar uitbreiden! Dus geen laadstress onderweg, maar altijd een lader in de buurt; waar je ook bent! Binnen de Benelux wordt de Tango laadpas op 99% van de laadpalen geaccepteerd. En zelfs in Europa kan er ook gebruik gemaakt worden van een uitgebreid netwerk laadpunten.

Vraag je laadpas aan en krijg toegang in de app

  • Bekijk een overzicht van de beschikbare palen, het vermogen en het type aansluiting. 
  • Check vooraf welke prijs per kWh je zult betalen.
  • Onderweg bijladen? Vind de snelladers langs je route.
  • Bekijk alle details van je laadbeurten in je laadhistorie.
  • Beheer je accountgegevens.
 Tango electric beheerplatform voor je laadpas

 Tango electric beheerplatform voor je laadpas

Beheer alle Tango electric laadpassen en de bijbehorende gebruikers eenvoudig via het Tango electric beheerplatform (portal). Ook is de status van de laadpunten in één oogopslag te controleren alsook een overzicht van het verbruik en de facturatiehistoriek. Daarnaast is de terugbetaling aan de medewerkers van thuislaadsessies zo geregeld via het beheerplatform.

Vragen over je laadpas?

Vragen over je laadpas? 24/7 support!

Wellicht zijn er nog vragen, zoals hoeveel laadpunten heb ik nodig voor mijn bedrijf of welke mogelijkheden zijn er binnen de bestaande autoregeling? 

Voor alle vragen over Tango electric kun je contact met ons opnemen of de veelgestelde vragen raadplegen. 

 

 

STAP JE BIJ ONS IN RICHTING EEN DUURZAMERE TOEKOMST?