Laadpas voor professionelen

Tango electric: energie voor onderweg!

Onderweg, op het werk en zelfs thuis; met Tango electric blijf je opgeladen. Je krijgt hiermee namelijk toegang tot een uitgebreid netwerk van oplaadpunten. Hoe? Met één pas en één app. Een fluitje van een cent voor jou én jouw elektrische vloot. Maak je ook de switch? Dan krijg je bij Tango electric ook nog eens een scherpe en transparante prijs. Waar wacht je nog op?

Laadpas voor professionelen

Eén laadpas, overal toegang

Elektrisch rijden is duurzamer, gemakkelijker én goedkoper dan rijden op brandstof. Geen wonder dat velen kiezen voor een elektrische auto. Ontdek hier de voordelen van Tango electric:

Scherpe prijzen

Eenvoudig en transparant tariefplan

Digitale facturen

Toegang tot het Tango electric beheerplatform en de Tango electric app

Laadpas voor professionelen

Alles bij de hand met de Tango electric app

Download de Tango electric app en krijg toegang tot heel wat handige extra’s. Je hebt een duidelijk overzicht van beschikbare laadpalen in de buurt, het type aansluiting en het vermogen. Je kunt makkelijk een laadbeurt starten. In de 'laadgeschiedenis' vind je een helder overzicht van al jouw laadsessies en de kosten.

Laadpas voor professionelen

Altijd een oplaadpunt in de buurt

Geen laadstress meer met Tango electric, want in de Tango electric app vind je altijd het dichtstbijzijnde beschikbare laadpunt. Op dit moment zijn dat er bijna 400.000 in Europa – en dat aantal blijven we verhogen! En in de Benelux kan je zelfs bij 99% van alle openbare oplaadpunten jouw auto laden.

Met de Tango electric pas heb je toegang tot alle laders van:  Fastned - Allego - E-Flux - Eneco - Ionity - PitPoint - Last Mile solution - NewMotion - Gireve - Hubject - EV Box - Vättenfall en nog vele anderen.

Nog vragen?

Wij helpen graag!