Wagenparkbeheer voor je wagenpark op maat

Wagenparkbeheer op maat

Een modern wagenpark is vaak behoorlijk divers. Het laat zich niet altijd makkelijk managen. Je wil niet alleen de kosten laag houden, maar ook altijd overzicht hebben én snel kunnen wisselen. Kies daarom voor een totaalpakket bij Tango waarbij je het wagenparkbeheer uit handen geeft. Daarmee stap je eenvoudig over op duurzamere alternatieven. Met oplossingen voor nu én voor de toekomst. Alles onder één dak, met één vast contactpunt. Makkelijk, flexibel en betrouwbaar.

app electric - wagenparkbeheer

Laadoplossingen voor wagenparkbeheer

Er komt steeds meer vraag naar een overstap op hybride of elektrische auto's. Maar hoe bereken je de TCO? Krijgen ze een thuislader? Kunnen de auto's op kantoor opgeladen worden? Wie gaat die laders installeren en onderhouden? En zijn er eigenlijk voldoende opties om onderweg te laden? Met alle vragen over zakelijk laden bij een elektrisch wagenpark kan je bij ons terecht. We begeleiden je met onze expertise bij de volledige transitie van jouw wagenpark als je op zoek ben naar extra handen. We kennen de markt en bieden een totaalpakket aan oplossingen. We geven advies op maat en kunnen laadpalen leveren, installeren en onderhouden. Thuis of op het bedrijf. Zonder zorgen, onder één dak en met één vaste contactpersoon. 

Tanken - wagenparkbeheer

Tanken met korting bij 1.300 tankstations

Veel wagenparken bestaan nu vooral nog uit voertuigen die op traditionele brandstof rijden. Daar zijn tankpassen voor nodig. Tango heeft de perfecte oplossing: gratis tankpassen, zonder kaart- of administratiekosten of borg om tanken voor wagenparkbeheer gemakkelijk te maken. Betaal alleen de brandstof die medewerkers verbruiken, maar dan met een aantrekkelijke korting. Extra handig: we sturen tweemaal per maand een overzichtelijke factuur. Met ons kaartmanagementsysteem heb je 24/7 toegang tot alle facturen en verbruiksrapporten, kun je extra tankkaarten aanvragen of bestaande blokkeren, en meer.

Duurzame brandstoffen - wagenparkbeheer

Duurzame brandstof HVO100

Bestaat jouw wagenpark voornamelijk uit dieselwagens, maar wil je toch zo snel mogelijk verduurzamen door middel van duurzame brandstof HVO100? Dan hoeft je fleet niet meteen vervangen te worden. Laat collega’s dan kiezen voor HVO100. Met deze hernieuwbare diesel kunnen ze hun CO2-uitstoot tot wel 90% verminderen t.o.v. fossiele diesel, en dat zonder enige aanpassing aan het voertuig.* Overstappen kan vandaag nog, gewoon met de Tango tankpas te gebruiken. Je ziet HVO100 uitgesplitst op de totaalfactuur.

De meest complete mobiliteitspas

Zakelijk rijden met een mobiliteitskaart

Hebben jouw medewerkers behoefte aan optimale flexibiliteit en mobiliteit? Dan is de Tango Mobility Card iets voor jouw bedrijf. Tanken, een taxi nemen, het openbaar vervoer gebruiken, parkeren. Het is een kleine greep uit de mogelijkheden die onze mobiliteitskaart biedt. Bovendien bepaalt u als werkgever waar en voor welk type kosten de kaart gebruikt mag worden. Alle overige opties worden dan uitgeschakeld. Optimale controle dus met behulp van onze expertise.

ÉÉN CONTACTPUNT VOOR JOUW WAGENPARKBEHEER