Tanken met korting - banner

Tanken met korting bij Tango

Tanken bij Tango is altijd tanken met korting. Hoe werkt dat met de kortingen en prijzen aan de pomp? Hieronder de uitleg.

Tanken met korting - man tankt

Tango brandstof adviesprijs

De prijzen aan de pomp hebben 2 elementen; de Tango brandstof adviesprijs en de kortingen. De Tango brandstof adviesprijs is opgebouwd uit veel verschillende onderdelen. Dit zijn alle kosten die we maken om de brandstof aan de pomp te kunnen aanbieden. Hierbij horen onder andere:

  • Inkoop van de brandstoffen bij de raffinaderij
  • Accijnzen
  • BTW
  • Opslag- en transportkosten

De BTW en accijnzen nemen ongeveer 60% van de pompprijs voor hun rekening. De inkoopprijzen van de brandstoffen wijzigen elke dag. Hierdoor wijzigt de Tango brandstof adviesprijs regelmatig.

Tanken met korting - fuel

Tanken met korting aan de pomp

Bij Tango bieden we kwaliteitsbrandstoffen aan. Door slimme besparingen, zoals het met je bankkaart betalen aan de pomp, houden we de kosten laag. Het geld dat we hiermee besparen geven wij graag terug aan jou als klant bij Tango. Dit is de korting die wij geven op de Tango brandstof adviesprijs.

 

Goedkoop tanken?

Dit moet je weten

Kies voor een onbemand tankstation

Wanneer je bij Tango tankt, tank je automatisch voordeliger. Onbemande tankstations zijn een stuk voordeliger geprijsd en (bijna) altijd de goedkoopste tankstations. 

Tanken in de middag is voordeliger

Wanneer je ervoor kiest om te tanken in de ochtend kun je ervanuit gaan dat de brandstofprijzen hoger liggen dan in de middag of ‘s nachts. Tank daarom later op de dag.

Voordelig tanken in het weekend

Op rustige dagen liggen de brandstofprijzen vaak een stuk lager. Daarom is het raadzaam om in de weekenden langs een tankstation te rijden om zo voordeliger te tanken.

Prijzen aan de pomp

Op elke locatie zie je de pompprijs op het prijzenbord en de pomp zelf. De pompprijs is de Tango brandstof adviesprijs per liter min de korting die ook op het prijzenbord te zien is. Op onze website en app heeft elk tankstation zijn eigen pagina. Hier zie je de actuele pompprijzen en kortingen.

Voorbeeld: normale korting*

  Euro 95 Diesel
Tango brandstof adviesprijs: 177,9 cent/liter 146,9 cent/liter
Korting: 14,0 cent/liter 13,0 cent/liter
Prijs aan de pomp: 163,9 cent/liter 133,9 cent/liter


Voorbeeld: landelijke actiedag 20 cent korting*

  Euro 95 Diesel 
Tango brandstof adviesprijs: 177,9 cent/liter 146,9 cent/liter
Korting: 20,0 cent/liter 20,0 cent/liter
Prijs aan de pomp: 157,9 cent/liter 126,9 cent/liter

*Adviesprijzen, pompprijzen en kortingen zijn indicatief. De daadwerkelijke prijzen zijn te vinden op de webpagina van het tankstation