Volkskrant: Benzine bij lokale onbemande pomp steeds goedkoper

Tango-het-omrijden-waard

We weten het natuurlijk allang: tanken bij onbemande tankstations en Tango in het bijzonder, is goedkoper. Het loont steeds meer om om te rijden, aldus De Volkskrant. Volgens het artikel is het verschil met tankstations aan de snelweg zo'n 13 cent per liter. Dit komt doordat over het algemeen aan de snelweg geen korting gegeven wordt.

Tango aan de snelweg

Tango heeft ook 6 tankstations aan de snelweg. Zoals je van ons gewend bent, geven wij ook daar hoge kortingen. Dus ben je onderweg en kom je op de snelweg een Tango tegen, neem dan met een gerust hart de afslag. Ook de prijsbewuste leaserijder kan aan de snelweg bij Tango terecht met de zakelijke tankpas. Zelfs als tanken aan de snelweg is uitgeschakeld.

Slimme mensen

Een achtergrond artikel in De Volkskrant laat slimme mensen aan het woord. Een van hen tankt altijd bij Tango Utrecht en het liefst op donderdag, want dan is het Slimme Donderdag Deal met extra hoge kortingen. Slim.

Regelmatige acties

Dat het loont om de prijzen goed in de gaten te houden is absoluut waar. Naast dat Tango op de meeste locaties De Slimme Donderdag Deal heeft, zijn er ook tal van lokale acties. Tijdens deze acties zijn de kortingen extra hoog gedurende 1 of 2 weken. Houd dus goed onze website in d egaten of meld je aan voor de nieuwsbrief.

 

Geïnteresseerd in wat De Volkskrant nog meer zegt?

Bron: De Volkskrant, Het is écht het omrijden waard: benzine bij lokale onbemande pomp steeds goedkoper, Dion Mebium, 3 mei 2018

Bron: De Volkskrant, Onbemande pomp is steeds voordeliger, maar niet iedereen wil omrijden, Dion Mebium, 3 mei 2018