Werken bij Tango

Tango is onderdeel van Kuwait Petroleum. Kuwait Petroleum, herkenbaar aan het typische logo met de zeilen, verkoopt in Noordwest-Europa brandstof, smeermiddelen en andere petroleumproducten. Er werken ongeveer 1.000 medewerkers en het Europese hoofdkantoor is in Rotterdam.

Werken bij Tango betekent werken voor een innovatieve organisatie. En omdat we nog steeds groeien, hebben we geregeld nieuwe vacatures.

Wil jij werken bij Tango? Bekijk hier alvast de vacatures.

Retail Service Stations

Met meer dan 600 tankstations is Kuwait Petroleum een grote en bekende speler in deze markt met de merken Q8 en Tango tankstations. De verwachtingen van de klanten gaan vandaag de dag heel wat verder dan gewoon tanken. Daar speelt Kuwait Petroleum op in door het aanbod van producten en diensten uit te breiden en door nieuwe concepten te lanceren.

KPIL (Kuwait Petroleum International Lubricants)

KPIL produceert en verkoopt hoogwaardige smeermiddelen onder de merknaam Q8 Oils. Innovatieve producten en marketing is hun strategisch uitgangspunt. Met het hoofdkantoor in Antwerpen en vijf fabrieken in Europa, is het bedrijf ambitieus aanwezig op de internationale smeermiddelenmarkt.

IDS (International Diesel Service)

Deze divisie levert diesel voor nationaal en internationaal transport. In heel Europa zijn er meer dan 600 volledig automatische tankstations die permanent open zijn. Op alle grote Europese snelwegen zijn er Truck Centers die, naast de tankservices, uitgebreide faciliteiten voor de chauffeurs bieden.

Q8 Direct

Kuwait Petroleum heeft een Direct divisie. Q8 Direct verkoopt brandstoffen in bulk. De klanten zijn onder andere grote professionele gebruikers, handelaren, lokale autoriteiten, transportbedrijven en landbouwbedrijven.