Tango-energie-voor-onderweg

Tango & you're good to go!

SLIM OMGAAN MET JOUW BUDGET

Een groot deel van je budget gaat op aan autorijden. Als je hier slim mee omgaat, kun je flink besparen. Natuurlijk kijk je bij het tanken naar de prijs, check je regelmatig de bandenspanning en vergelijk je autoverzekeringen. Wij geven je 5 slimme redenen om bij Tango te tanken. Tango & you're good to go!

SNEL

Tanken bij Tango gaat snel. Betalen met je pas scheelt tijd. Je hoeft ook niet naar de shop te lopen waar je in de rij moet staan en verleid wordt om van alles te kopen. Daarmee bespaar je weer geld.

Pinnen, tanken en weer op weg.

SCHOON

Wij zorgen ervoor dat onze tankstations zo schoon mogelijk zijn én blijven. Daarom komt er ook meerdere malen per week een schoonmaakploeg. Zij legen de prullenbakken, vullen de gratis handschoentjes aan en vegen de vloer.

Je staat er niet bij stil, maar is het je ooit opgevallen dat een tankpistool bij Tango eigenlijk nooit plakkerig aanvoelt?

Een schoon gevoel.

SIMPEL

Tanken bij Tango is simpel. Pinnen, tanken, besparen en weer op weg. Lekker makkelijk.

Simpel om slim te besparen.

SAFE

Al 20 jaar bieden we kwaliteitsbrandstoffen aan, maar dan met korting. Onze brandstoffen voldoen uiteraard aan de normen NEN-EN 228 voor benzine en NEN-EN 590 voor diesel. Op deze pagina lees je meer over de brandstofkwaliteit van Tango.

Tango is onbemand, toch ben je nooit alleen. Elk tankstation heeft altijd camerabewaking en goed beveiligde betaalautomaten. Hier vertellen wij je meer over de veiligheidsmaatregelen die wij hebben getroffen. Daarnaast staat onze klantenservice 24/7 voor je klaar en kun je met je vragen altijd terecht op onze website en social media kanalen.

Vol vertrouwen tanken.

& GOEDKOPER

Elke dag checken wij onze eigen prijzen en die van onze concurrenten. Wij bieden scherpe pompprijzen aan, zodat je voordelig kunt tanken. Meestal kun je ook nog eens gratis je banden oppompen.

Daarnaast hebben we regelmatig leuke kortingsacties. 
Hierdoor weet je dat je bij Tango altijd goed zit.