Tanken-met-korting-bij-Tango

Tanken met korting

De prijzen aan de pomp bij Tango

Tanken bij Tango is altijd tanken met korting. Hoe werkt dat met de kortingen en prijzen aan de pomp? Hieronder de uitleg.

Tango brandstof adviesprijs

De prijzen aan de pomp hebben 2 elementen; de Tango brandstof adviesprijs en de kortingen. De Tango brandstof adviesprijs is opgebouwd uit veel verschillende onderdelen. Dit zijn alle kosten die we maken om de brandstof aan de pomp te kunnen aanbieden. Hierbij horen onder andere:

  • Inkoop van de brandstoffen bij de raffinaderij
  • Accijnzen
  • BTW
  • Opslag- en transportkosten

De BTW en accijnzen nemen ongeveer 60% van de pompprijs voor hun rekening. De inkoopprijzen van de brandstoffen wijzigen elke dag. Hierdoor wijzigt de Tango brandstof adviesprijs regelmatig.

Kortingen aan de pomp

Bij Tango bieden we kwaliteitsbrandstoffen aan. Door slimme besparingen, zoals het met je bankkaart betalen aan de pomp, houden we de kosten laag. Het geld dat we hiermee besparen geven wij graag terug aan jou als klant bij Tango. Dit is de korting die wij geven op de Tango brandstof adviesprijs.

Kortingen met de Slimme Donderdag Deal

Wij geven elke dag hoge kortingen. Op veel locaties doen wij er nog een schepje bovenop en geven wij nog hogere kortingen tijdens de Slimme Donderdag Deal. De kortingen zijn dus altijd op basis van de Tango brandstof adviesprijs. Op onze website en app heeft elk tankstation zijn eigen pagina. Hier zie je de kortingen bij de deelnemende locaties.

Prijzen aan de pomp

Op elke locatie zie je de pompprijs op het prijzenbord en de pomp zelf. De pomprijs is de Tango brandstof adviesprijs per liter min de korting die ook op het prijzenbord te zien is. Op onze website en app heeft elk tankstation zijn eigen pagina. Hier zie je de actuele pomprijzen en kortingen.

Voorbeeld: normale korting

  Euro 95 Diesel
Tango brandstof adviesprijs: 168,9 cent/liter 136,9 cent/liter
Korting: 12,0 cent/liter 9,0 cent/liter
Prijs aan de pomp: 156,9 cent/liter 127,9 cent/liter

Voorbeeld: Slimme Donderdag Deal

  Euro 95 Diesel 
Tango brandstof adviesprijs: 168,9 cent/liter 136,9 cent/liter
Korting: 15,0 cent/liter 12,0 cent/liter
Prijs aan de pomp: 153,9 cent/liter 124,9 cent/liter