fleetmanager

KIES VOOR SLIMME OPLOSSINGEN

VOOR IEDER WAGENPARK EEN OPLOSSING OP MAAT

Een modern wagenpark is vaak behoorlijk divers. Het laat zich niet altijd makkelijk managen. Je wil niet alleen de kosten laag houden, maar ook altijd overzicht hebben én snel kunnen wisselen. Kies daarom voor een totaalpakket bij Tango. Daarmee stapt u eenvoudig over op duurzamere alternatieven. Met oplossingen voor nu én voor de toekomst. Alles onder één dak, met één vast contactpunt. Makkelijk, flexibel en betrouwbaar.

app electric

LAADOPLOSSINGEN ZONDER ZORGEN: LADEN, LADERS, INSTALLATIE EN SERVICE

Er komt steeds meer vraag naar een overstap op een hybride of elektrische auto. Maar hoe bereken je de TCO? Krijgen ze een thuislader? Kunnen de auto's op kantoor opgeladen worden? Wie gaat die laders installeren en onderhouden? En zijn er eigenlijk voldoende opties om onderweg te laden? Tango begeleidt je bij de volledige transitie van jouw wagenpark. We kennen de markt en bieden een totaalpakket aan oplossingen. We geven advies op maat en kunnen laadpalen leveren, installeren en onderhouden. Thuis of op het bedrijf. Zonder zorgen, onder één dak en met één vaste contactpersoon. 

Tanken

TANKEN MET KORTING BIJ 1.300 STATIONS

Veel wagenparken bestaan nu vooral nog uit voertuigen die op traditionele brandstof rijden. Daar zijn tankpassen voor nodig. Tango heeft de perfecte oplossing: gratis tankpassen, zonder kaart- of administratiekosten of borg. Betaal alleen de brandstof die medewerkers verbruiken, maar dan met een aantrekkelijke korting. Extra handig: we sturen tweemaal per maand een overzichtelijke factuur. Met ons kaartmanagementsysteem heb je 24/7 toegang tot alle facturen en verbruiksrapporten, kun je extra tankkaarten aangevragen of bestaande blokkeren, en meer.

Duurzame diesel

DUURZAME BRANDSTOFFEN

Bestaat jouw wagenpark voornamelijk uit dieselwagens, maar wil je toch zo snel mogelijk verduurzamen? Dan hoeft je fleet niet meteen vervangen te worden. Laat collega’s dan kiezen voor HVO100. Met deze hernieuwbare diesel kunnen ze hun CO2-uitstoot tot wel 90% verminderen t.o.v. fossiele diesel, en dat zonder enige aanpassing aan het voertuig.* Overstappen kan vandaag nog, gewoon met de Tango tankpas te gebruiken. Je ziet HVO100 uitgesplitst op de totaalfactuur.

De meest complete mobiliteitspas

ZAKELIJK REIZEN ZONDER GEDOE

Hebben jouw medewerkers behoefte aan optimale flexibiliteit en mobiliteit? Dan is de Tango Mobility Card iets voor jouw bedrijf. Tanken, een taxi nemen, het openbaar vervoer gebruiken, parkeren. Het is een kleine greep uit de mogelijkheden die onze mobiliteitspas biedt. Bovendien bepaalt u als werkgever waar en voor welk type kosten de kaart gebruikt mag worden. Alle overige opties worden dan uitgeschakeld. Optimale controle dus.

ALLES ONDER ÉÉN DAK, MET ÉÉN CONTACTPUNT