De voordelen van Tango Electric

DE ENERGIE VAN TANGO ELECTRIC

Iedereen is steeds actiever bezig met duurzaamheid. Dat kan zorgen dat jouw ideeën en behoeftes rond de mobiliteit van jouw bedrijf veranderen. Wij bewegen graag met je mee en helpen met de overstap van fossiel naar (deels) elektrisch rijden. Als je meerdere auto's beheert kun je dat bij Tango flexibel inrichten en switchen naar elektrisch rijden wanneer jij wilt.

ZAKELIJKE LAADPAS

ZAKELIJKE LAADPAS

Je hebt een bedrijf, dus je wilt graag een factuur van de laadtransacties voor je bedrijf voor een gemakkelijke en overzichtelijke administratie, Deze factuur krijg je maandelijks digitaal toegestuurd zodat je hem altijd makkelijk kan terug vinden. De kosten worden duidelijk uitgesplitst. Tango electric biedt transparante & scherpe tarieven €0,35 per transactie en €2 per maand per kaart.

ALTIJD DICHTBIJ: WAAR JE OOK BENT!

ALTIJD DICHTBIJ: WAAR JE OOK BENT!

Kies je voor Tango dan kies je voor toegang tot bijna alle openbare laadpalen en snelladers in Nederland. En dat netwerk blijft maar uitbreiden! Dus geen laadstress onderweg, maar altijd een lader in de buurt; waar je ook bent! Binnen de Benelux wordt de Tango laadpas op 99% van de laadpalen geaccepteerd. En zelfs in Europa kan er ook gebruik gemaakt worden van een uitgebreid netwerk laadpunten.

BEKIJK HET NETWERK IN DE APP

  • Bekijk een overzicht van de beschikbare palen, het vermogen en het type aansluiting. 
  • Check vooraf welke prijs per kWh je zult betalen.
  • Onderweg bijladen? Vind de snelladers langs je route.
  • Bekijk alle details van je laadbeurten in je laadhistorie.
  • Beheer je accountgegevens.
EENVOUDIG BEHEER EN TRANSPARANTE FACTURATIE

EENVOUDIG BEHEER EN TRANSPARANTE FACTURATIE

Beheer alle Tango electric laadpassen en de bijbehorende gebruikers eenvoudig via het Tango electric beheerplatform (portal). Ook is de status van de laadpunten in één oogopslag te controleren alsook een overzicht van het verbruik en de facturatiehistorie. Daarnaast is de terugbetaling aan de medewerkers van thuislaadsessies zo geregeld via het beheerplatform.

 

 

24/7 SUPPORT

24/7 SUPPORT

Wellicht zijn er nog vragen, zoals hoeveel laadpunten heb ik nodig voor mijn bedrijf of welke mogelijkheden zijn er binnen de bestaande autoregeling? 

Voor alle vragen over Tango electric kun je contact met ons opnemen of de veelgestelde vragen raadplegen. 

 

 

STAP JE BIJ ONS IN RICHTING EEN DUURZAMERE TOEKOMST?