Met Tango Zakelijk kom je verder!

Advies op maat voor jouw wagenpark?
Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

ZORGELOOS WAGENPARKBEHEER MET TANGO ZAKELIJK

Ben je wagenparkbeheerder of fleetmanager? Dan krijg je vast veel vragen van collega’s over waar ze kunnen tanken of laden, hoe de installatie van een thuislader in zijn werk gaat, wie het onderhoud van de laadpaal uitvoert etc. Allemaal vragen waar je misschien niet direct een antwoord op hebt.

De kans is groot dat je zelf ook nog vragen hebt. Hoe verduurzaam je – zo snel en efficiënt mogelijk – een wagenpark dat nu vooral uit brandstofauto’s bestaat? Hoe gaat de terugbetaling van laadsessies aan de medewerkers in zijn werk?

Tango Zakelijk biedt jou snel en altijd persoonlijk antwoord op al jouw vragen. Er is een vast contactpersoon die jou graag helpt via telefoon, mail of bij je langskomt op kantoor.

Met advies op maat, een sterk netwerk, scherpe tarieven en berijdersvoordeel bespreken we graag de mogelijkheden voor zorgeloos en duurzamer wagenparkbeer. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Compleet aanbod

Wij bieden een complete fleetoplossing; tanken, laden, de installatie van laadpalen en onderhoud als het nodig is: wij regelen alles!

Persoonlijk advies & service

Je hebt een vast contactpersoon bij wie je terecht kan met alle vragen omtrent jouw wagenpark. Je krijgt dus altijd advies op maat!

Gemakkelijk & gebruiksvriendelijk

We bieden handige apps en platformen aan waarmee je alles kan regelen; van het monitoren van tankbeurten of de laadsessies, tot het beheren van de facturen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw wagenpark?

EEN ANTWOORD OP ELKE VRAAG

Tango Zakelijk voor een complete fleetoplossing!