Mobiel betalen bij Tango stations met de Tango app

‘Tank & Go’, dat is waar Tango voor staat. Met onze nieuwe Tango app kan je nu nóg sneller tanken en weer op weg, gewoon met je mobiele telefoon.

Nu nóg sneller op weg dankzij mobiel betalen bij Tango

Een bijna lege tank, haast en geen pinpas bij de hand? Geen probleem! Want dankzij de 'mobiel betalen' functie in de Tango app kan je tanken en ben je nóg sneller weer op weg.

Wanneer je de app hebt gedownload, koppel je veilig en simpel jouw bankgegevens (machtiging automatische incasso) of je tankpas - de Liberty card - aan de Tango app en je kan voortaan, veilig, snel, contactloos én pasloos betalen bij al onze Tango stations. Dat is nog eens echt 'tank en go'! 

Starten met mobiel betalen

Om je bankrekening te koppelen kan je in de Tango app naar Profiel > Betaalmethodes gaan. Klik hier op ‘Betaling via je bank’ en volg de stappen. 
 

Zo werkt het:

1. Open de Tango app en klik op de button 'tanken' op het 'Home' scherm. Let op; zorg wel dat je locatie aanstaat, de app zoekt dan het dichtstbijzijnde Tango station bij jou in de buurt,

  1. Aangekomen bij het Tango station? Parkeer de auto bij de pomp, open de app vanuit de auto, selecteer het pompnummer waar je gaat tanken, controleer je gegevens (brandstofsoort, korting direct of opsparen etc.) en klik op bevestigen,   

  1. Laat je telefoon in de auto, stap uit en je kan direct starten met tanken,  

  1. Klaar met tanken? Stap in, start de auto en vervolg jouw route. Het te betalen bedrag wordt binnen 48 uur via een automatische incasso van jouw rekening afgeschreven.   

mobiel betalen

Snel tanken en veilig mobiel betalen met de Tango app

Het mobiel betalen bij Tango stations werkt simpel en gemakkelijk. Na het tanken wordt de betaling binnen 48 uur automatisch van je bankrekening afgeschreven en je betaalt uiteraard alleen voor jouw eigen tankbeurten. Deze functie in de Tango app is ideaal om nog makkelijker, sneller en veiliger op weg te gaan, maar ook zeker heel handig als de tankmeter het rood in gaat en je jouw pinpas niet bij de hand hebt. 

mobiel betalen

Betalen aan de terminal blijft mogelijk

Wil je jouw bankrekening liever niet koppelen aan de Tango app of heb je geen Liberty card? Het blijft natuurlijk ook gewoon mogelijk om direct te betalen bij de pomp na het tanken, zoals je gewend bent. Meld jouw tankbeurt aan in de app en geniet nog steeds van extra voordeel. Gebruik de korting direct tijdens de tankbeurt, of spaar het op in jouw Tango Tegoed voor een later moment!  

tango tegoed

De Tango app

Met de Tango app ga je voorbereid op weg! Vind gemakkelijk een Tango in de buurt en bekijk actuele benzineprijzen, parkeer gemakkelijk op straat en betaal je parkeersessie met Tango Parkeren of verhuur jouw auto via Tango Autodelen in de Tango app en verdien iets bij. 

Bovendien heb je met de Tango app altijd extra voordeel op de diensten in de app. Dat is nog eens slim voordeel voor onderweg!

Ga ook slim en voordelig op weg en download de Tango app.

Zo maak je direct gebruik van alle voordelen!