Nieuws-van-Tango

Nieuws van Tango

Altijd als eerste op de hoogte

Openingen van nieuwe Tango tankstations, kortingsacties en ander nieuws. Je leest het op onze website. Wil je als eerste op de hoogte zijn, meld je dan hieronder aan voor onze landelijke nieuwsbrief of like ons op Facebook. Op de pagina van jouw favoriete Tango tankstation kun je je aanmelden voor de lokale nieuwsbrief met het nieuws over dat tankstation.

Voor de pers

Vragen over Tango? Neem contact op met Katia Van Bouwel, Woordvoerster, via [email protected] of +32 3 241 33 00  of +32 3 241 37 51. Alleen vragen van de media zullen via deze weg beantwoord worden. Voor stage-aanvragen, sponsoring en andere vragen, kun je terecht op onze contactpagina.

Nieuws
Tank jij ook weer slim? Van maandag 24 juni tot en met zondag 7 juli tank jij extra slim bij Tango! Tijdens deze 2 weken geven wij maar liefst op meer dan 70 tankstations extra hoge korting op Euro 95 en diesel. Ook bij jouw tankstation?
Nieuws

Tank vanaf maandag 18 tm zondag 31 maart aan extra hoge korting bij Tango Anrhem Vlamoven. U ontvangt maar liefst 19 cent korting* op Euro95 en 18 cent korting* op diesel. Dit houdt een besparing in van € 9,50 op Euro95 en € 9,00 op diesel per tankbeurt van 50 liter.

Nieuws
Gratis-koffie-moments-more-rumpt

Tanken bij Tango is de slimste keuze en dat wist je natuurlijk allang, maar het kan nog slimmer! Want vanaf 18 februari t/m 3 maart tank je met 15 ct./l extra korting*.  Als bonus krijg je ook nog eens een heerlijke kop koffie of thee helemaal gratis!

Nieuws
20_cent_korting_actie_tango

Dinsdag 29 januari is het zover, dan krijg je bij Tango extra hoge korting op benzines en diesel*. Op deze dag geven we maar liefst 20 cent/l korting op de Tango brandstof adviesprijs. Tank aan je portemonnee, tank aan 20 cent korting.

Nieuws
image-tijdelijk-gesloten

Tango Nunspeet is tijdelijk gesloten van maandag 4  tot en met woensdag 20 februari in verband met werkzaamheden. Als de werkzaamheden langer duren, dan passen wij de verwachte einddatum aan op deze pagina. Onze excuses voor het ongemak.