Nieuws-van-Tango

Nieuws van Tango

Altijd als eerste op de hoogte

Openingen van nieuwe Tango tankstations, kortingsacties en ander nieuws. Je leest het op onze website. Wil je als eerste op de hoogte zijn, meld je dan hieronder aan voor onze landelijke nieuwsbrief of like ons op Facebook. Op de pagina van jouw favoriete Tango tankstation kun je je aanmelden voor de lokale nieuwsbrief met het nieuws over dat tankstation.

Voor de pers

Wij hebben regelmatig interessante nieuwsonderwerpen. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen via 070-315 22 00.

Nieuws
image tijdelijk gesloten

Tango 's-Gravenzande is tijdelijk gesloten van maandag 27 maart tot en met 5 april. Als het langer duurt, dan passen wij de verwachte einddatum aan op deze pagina. Onze excuses voor het ongemak.

Nieuws
tango-purmerend-trakteert

Om de opening van Tango Purmerend te vieren trakteert Tango Purmerend van 20 maart tot en met 2 april op 17 cent per liter korting* op benzine en 15 cent per liter korting* op diesel. Dit kan een besparing opleveren van maar liefst € 8,50 per tank.

Nieuws
Tijdelijk-gesloten

Tango Almelo Violierstraat tijdelijk gesloten van maandag 6 t/m vrijdag 17 februari

Bij ons Tango tankstation aan de Violierstraat 103 in Almelo wordt van maandag 6 tot en met vrijdag 17 februari 2017 (datum onder voorbehoud) gewerkt aan een grootschalige tankkeuring.

Nieuws
Slimste-Deal-Van-Nederland-Tango

20 ct/l korting op benzines en diesel

Tanken bij Tango is slim. Het is snel, schoon, safe simpel & goedkoper. En goedkoper is het zeker, want het is weer De Slimste Deal van Nederland! 20 cent per liter korting op brandstof, alleen dinsdag 31 januari!