Nieuws-van-Tango

Nieuws van Tango

Altijd als eerste op de hoogte

Openingen van nieuwe Tango tankstations, kortingsacties en ander nieuws. Je leest het op onze website. Wil je als eerste op de hoogte zijn, meld je dan hieronder aan voor onze landelijke nieuwsbrief of like ons op Facebook. Op de pagina van jouw favoriete Tango tankstation kun je je aanmelden voor de lokale nieuwsbrief met het nieuws over dat tankstation.

Voor de pers

Wij hebben regelmatig interessante nieuwsonderwerpen. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen via 070-315 22 00.

Nieuws

Tango Hengelo trakteert van maandag 8 tot en met zondag 14 januari op maar liefst 17 cent korting op Euro95 en 14 cent op diesel. Deze traktatie houdt een besparing in van € 8,50 op benzine en € 7,00 op diesel per tankbeurt van 50 liter.

Nieuws
Rijden-met-regen
Nederland: 5 minuten regen en je staat 50 minuten (extra) in de file. Dat komt doordat we meer afstand houden, minder zicht hebben waardoor meer onveilige situaties ontstaan. Om jou toch veilig op de weg te houden in de winter, deze 5 tips.
Nieuws

Tango Dongen trakteert van maandag 11 tot en met zondag 24 december op maar liefst 17 cent korting op Euro95 en 14 cent op diesel. Deze traktatie houdt een besparing in van € 8,50 op benzine en € 7,00 op diesel per tankbeurt van 50 liter.

Nieuws

Tango Oldenzaal is tijdelijk gesloten van maandag 4 tot en met dinsdag 19 december vanwege een periodieke keuring. Als het langer duurt dan passen wij de verwachte einddatum aan op deze pagina.

Nieuws

Tango Hardenberg is tijdelijk gesloten van maandag 20 november tot en met vrijdag 1 december vanwege een periodieke keuring. Als het langer duurt, dan passen wij de verwachte einddatum aan op deze pagina.