Nieuws-van-Tango

Nieuws van Tango

Altijd als eerste op de hoogte

Openingen van nieuwe Tango tankstations, kortingsacties en ander nieuws. Je leest het op onze website. Wil je als eerste op de hoogte zijn, meld je dan hieronder aan voor onze landelijke nieuwsbrief of like ons op Facebook. Op de pagina van jouw favoriete Tango tankstation kun je je aanmelden voor de lokale nieuwsbrief met het nieuws over dat tankstation.

Voor de pers

Wij hebben regelmatig interessante nieuwsonderwerpen. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen via 070-315 22 00.

Nieuws
image-tijdelijk-gesloten

Tango Maassluis is tijdelijk gesloten van maandag 4 tot en met vrijdag 15 september vanwege een periodieke keuring. Als het langer duurt, dan passen wij de verwachte einddatum aan op deze pagina.

Nieuws

Tango Roermond trakteert van maandag 28 augustus tot en met zondag 10 september op maar liefst 17 cent korting op Euro95 en 16 cent op Diesel. Deze traktatie houdt een besparing in van € 8,50 op benzine en € 8,00 op Diesel per tankbeurt van 50 liter.

Nieuws
Slim-tanken-onderweg-vakantie
Elk jaar vertrekken miljoenen Nederlanders weer richting hun vakantie adres. Meer dan de helft van alle vakanties wordt, volgens het CBS, gehouden in het buitenland. Het meest favoriete vakantieland is Frankrijk en het favoriete vervoermiddel is nog steeds de auto. Als je dan met de auto op vakantie gaat, heeft dat een grote impact op je vakantie-budget. Het is dus slim om van tevoren te checken waar je het beste kunt tanken.
Nieuws
Rust-op-de-achterbank
Eindelijk op weg! Gezellig in de auto naar je vakantie adres. Maar je bent de grens nog niet over en het begint al op de achterbank: 'Mam, ik moet plassen!', 'Hij zit me te schoppen.', 'Wanneer gaan we eten?', 'Mag ik een snoepje?'. Een fijn begin van de vakantie...
Nieuws
image-tango-borger-trakteert

Tango Borger trakteert van maandag 24 juli tot en met zondag 6 augustus op een extra hoge korting*. Bij deze traktatie krijg je 16 cent per liter korting als je Euro95 tankt en 15 cent per liter korting als je diesel tankt.

Nieuws
Slimme-tankstation-eigenaren
Sinds de opening in 2000 van het eerste onbemande tankstation in Nederland, is Tango flink gegroeid. Nu heeft Tango een netwerk van 190 tankstations. Dit betekent een groei van gemiddeld 1 tankstation per maand. Om deze groei door te zetten zoekt Tango slimme tankstation eigenaren.