Nieuws van Tango

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE

Openingen van nieuwe Tango tankstations, kortingsacties en ander nieuws. Je leest het op onze website. Wil je als eerste op de hoogte zijn, meld je dan hieronder aan voor onze landelijke nieuwsbrief of like ons op Facebook. Op de pagina van jouw favoriete Tango tankstation kun je je aanmelden voor de lokale nieuwsbrief met het nieuws over dat tankstation.

Voor de pers

Vragen over Tango? Neem contact op met Katia Van Bouwel, Woordvoerster, via [email protected] of +32 3 241 33 00  of +32 3 241 37 51. Alleen vragen van de media zullen via deze weg beantwoord worden. Voor stage-aanvragen, sponsoring en andere vragen, kun je terecht op onze contactpagina.

Nieuws
image-tijdelijk-gesloten

Tango Culemborg Pascalweg is tijdelijk gesloten van maandag 17 tot en met vrijdag 28 februari in verband met werkzaamheden. Als de werkzaamheden langer duren, dan passen wij de verwachte einddatum aan. Onze excuses voor het ongemak.

Nieuws

Wij hebben ons nieuwste Tango tankstation geopend in Haps!

De 1ste klant hebben wij al mogen ontvangen en omdat wij daar enorm blij mee zijn, hebben wij die eerste klant verrast met een gratis tankbeurt.

Nieuws
Tango-autoverzekering
Den Haag – 18 december 2019 - Tango, merk van het wereldwijd opererende Q8, breidt haar diensten uit met een flexibele én eerlijke autoverzekering. Vandaag gaat de pilot Tango Autoverzekering van start. Tango Autoverzekering is een samenwerking met Nationale-Nederlanden en gebaseerd op het Bundelz concept, dat de verzekeraar in haar innovatielab Sparklab ontwikkelde. Nooit eerder bood een tankstation in Nederland een dergelijk product aan.
Nieuws
Slim-omgaan-met-je-budget
De meeste mensen moeten elke maand weer keuzes maken waar ze hun geld aan uitgeven. De auto neemt een belangrijke plaats in in het huishoudboekje. Niet alleen de brandstof is een grote kostenpost, maar ook het onderhoud, de wegenbelastig en de verzekering. Slim omgaan met je budget kan zeker schelen.