Nieuws-van-Tango

Nieuws van Tango

Altijd als eerste op de hoogte

Openingen van nieuwe Tango tankstations, kortingsacties en ander nieuws. Je leest het op onze website. Wil je als eerste op de hoogte zijn, meld je dan hieronder aan voor onze landelijke nieuwsbrief of like ons op Facebook. Op de pagina van jouw favoriete Tango tankstation kun je je aanmelden voor de lokale nieuwsbrief met het nieuws over dat tankstation.

Voor de pers

Wij hebben regelmatig interessante nieuwsonderwerpen. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen via 070-315 22 00.

Nieuws

Tango Vaassen is vanaf maandag 26 juni tot en met woensdag 5 juli tijdelijk gesloten vanwege een periodieke keuring. De einddatum is onder voorbehoud.

Tijdens de werkzaamheden bent u natuurlijk van harte welkom bij een van onze andere Tango tankstations.

Nieuws
Tango-trakteert

Tango Almelo trakteert van maandag 19 juni tot en met zondag 2 juli op maar liefst 18 cent korting op E95 en 16 cent op diesel. Deze traktatie houdt een besparing in van € 9,00 op benzine en € 7,00 op diesel per tankbeurt van 50 liter.

Nieuws
Tango-trakteert

Bij Tango Doetinchem kun je van maandag 19 juni tot en met zondag 2 juli  tanken met een korting* van 18 cent per liter op zowel E95 als diesel. Extra hoge kortingen dus! Dit kan een besparing opleveren van maar liefst € 9,00 per tankbeurt van 50 liter.

Nieuws

Bij ons Tango tankstation in Vlissingen kun je in de weken van 19 juni tot en met 2 juli profiteren van nog hogere kortingen. De ‘traktatie’ is goed voor 17 cent korting* op Euro95 en 16 cent op diesel.

Nieuws
image-weer-open

De werkzaamheden bij ons Tango tankstation aan de Gelderhorst in Zutphen zijn op 9 juni in de namiddag afgerond. De tanks zijn weer gevuld en er kan weer getankt worden. Bedankt voor uw geduld en begrip!

Nieuws

Tango Oss aan de Singel 1940-1945 is tijdelijk gesloten van maandag 12 juni tot en met woensdag 21 juni 2017. Als de werkzaamheden langer duren dan gepland, zullen wij de verwachte einddatum aanpassen op deze pagina. Onze excuses voor het ongemak.