Nieuws van Tango

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE

Openingen van nieuwe Tango tankstations, kortingsacties en ander nieuws. Je leest het op onze website. Wil je als eerste op de hoogte zijn, meld je dan hieronder aan voor onze landelijke nieuwsbrief of like ons op Facebook. Op de pagina van jouw favoriete Tango tankstation kun je je aanmelden voor de lokale nieuwsbrief met het nieuws over dat tankstation.

Voor de pers

Vragen over Tango? Neem contact op met Katia Van Bouwel, Woordvoerster, via [email protected] of +32 3 241 33 00  of +32 3 241 37 51. Alleen vragen van de media zullen via deze weg beantwoord worden. Voor stage-aanvragen, sponsoring en andere vragen, kun je terecht op onze contactpagina.

Nieuws
Tank jij ook weer slim? Van maandag 9 tot en met zondag 22 december tank jij extra slim bij Tango Apeldoorn! Tijdens deze 2 weken geven wij maar liefst extra hoge korting op Euro 95 en diesel.
Nieuws
Tank jij ook weer slim? Van maandag 2 tot en met zondag 15 december tank jij extra slim bij Tango Oosterland! Tijdens deze 2 weken geven wij maar liefst extra hoge korting op Euro 95 en diesel.
Nieuws

Sinds vandaag, vrijdag 13 december, hebben wij ons nieuwste Tango tankstation geopend in Harderwijk!

De 1ste klant hebben wij al mogen ontvangen en omdat wij daar enorm blij mee zijn, hebben wij die eerste klant verrast met een gratis tankbeurt.

Nieuws
Slim-omgaan-met-je-budget
De meeste mensen moeten elke maand weer keuzes maken waar ze hun geld aan uitgeven. De auto neemt een belangrijke plaats in in het huishoudboekje. Niet alleen de brandstof is een grote kostenpost, maar ook het onderhoud, de wegenbelastig en de verzekering. Slim omgaan met je budget kan zeker schelen.
Nieuws
Tango_@_Bol.com
Tango tankstations is de slimste keuze als je moet tanken. Dat wist je al. Maar nu is Tango ook de slimste keuze als je moet autorijden. Wij verkopen nu namelijk ook 5 handige artikelen voor in de auto. Je kunt deze artikelen vinden op Bol.com. Vandaag besteld, morgen in huis.